Οι λιβανιστές ενός ολετήρα

0


Όσον λιβανίζετε, αντί να τιμωρήσετε τον Σαμαρά για τα κατωτέρω εγκλήματα του εναντίον του Ελληνισμού, και εφ όσον δεν μεσολαβήσει κάτι, Ελληνισμός, Ελλάς και Θράκη τέλος 

Κύριε Κουμουτσάκο και Κύριε Στυλιανίδη. 

Όσον λιβανίζετε, αντί να τιμωρήσετε τον Σαμαρά για τα κατωτέρω εγκλήματα του εναντίον του Ελληνισμού, και εφ όσον δεν μεσολαβήσει κάτι, Ελληνισμός, Ελλάς και Θράκη τέλος. Και θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι αυτό ετοιμαζόταν από το 1996. 

Και με μόνον τα κροκοδείλια σας δάκρυα κύριε Στυλιανίδη για τη Θράκη, αν παραμείνει ο Σαμαράς, θα συμπληρώσει το από το 1996 έργο των Σημίτη, ΓΑΠ κτλ. για «παγκοσμιοποίηση» και μετατροπή της Ελλάδας σε Ελλαδιστάν. Ή μάλλον σε νέο Τουρκιστάν.

Και επειδή δείχνετε να αγνοείτε τα εγκλήματα του Σαμαρά σας τα θυμίζω.

Στις Κάννες, «λυπήθηκε» την κλαίουσα τότε Μέρκελ και για να γίνει μαριονέτα μη πρωθυπουργός δέχθηκε μαζί με τον νυν αντιπρόεδρο,, ΥΠΕΞ, και Κύριος οίδε τι άλλο Βενιζέλο σας, γίνουν δηλωσίες εξόντωσης του Ελληνισμού (εσωτερική υποτίμηση, μεσοπρόθεσμα κτλ)
Σε πρώτη φάση αποδέχθηκε μαζί με τον Βενιζέλο, με τον «αξιότιμο» Καρατζαφέρη (σας, όπου να είναι πάλιν) και με τον ορκισμένο εγγυητή της Ελευθερίας των Ελλήνων και του Ελληνικού Συντάγματος πρόεδρο μας Κάρολο Παπούλια, την υποδούλωση της Ελλάδας και την μετατροπή της σε πειραματόζωο προτεκτοράτο των νεοναζί γερμανών. 
Με «συγκινητικές» εκκλήσεις του Προέδρου μας στους γερμανοναζί να μας λυπηθούν.
Και με την επιβολή ως πρωθυπουργού, του ανθρώπου της νέας τάξης και μέλους της τριμερούς επιτροπής (Τριμελής Οκτωβρίου 2011 Παπαδήμος και Μόντι) Παπαδήμου ή Παπαδήμιου που ως γνωστόν ο Παπαδήμιος με το PSI του κατέστρεψε Ελλάδα και Κύπρο.
Στη συνέχεια, χωρίς εξουσιοδότηση του Ελληνισμού και με πολιτικάντικα μάγκικα κολπάκια (διαγραφές, εκβιασμούς, κτλ), με τα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα του και με απίθανα ψέματα για να εξαπατά τον Ελληνισμό, ο Σαμαράς, άφησε την Ελλάδα να κυβερνάται από την τρόικα με εντολές της στον Στουρνάρα.
Και να καταληστεύεται φορολογικά ο Ελληνισμός, εξοντωνόμενος και γενοκτονούμενος, με άνω των τριών εκατομμυρίων πραγματικούς ανέργους, με καταλήστευση των συντάξεων και των πάντων από τους απίθανους κλέφτες και απατεώνες του γερμανικού και ημετέρου νεοταξικού φασισμού.
Αντί σωτηρίας της οικονομίας διέλυσε την οικονομία και αύξησε συστηματικά το χρέος με την εσωτερική υποτίμηση, που στέρεψε την αγορά από ρευστό, έκλεισε σχεδόν όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και διέλυσε τα πάντα. Και αφού μετέτρεψε το χρέος από μη ενυπόθηκο των αγορών σε ενυπόθηκα (με τον εθνικό πλούτο) χρέος προς Γερμανία κυρίως, το γιγάντωσε μεθοδικά για να εκποιηθεί ο ενυπόθηκος εθνικός πλούτος
Καταργεί συστηματικά το κράτος απολύοντας τους πάντες , ακόμα και τις δυστυχείς καθαρίστριες για να το αναθέσει με μεγαλύτερο κόστος στις εταιρείες των αφεντικών του.
Και ξεπουλά κάτω από το 10% της αξίας του τον Εθνικό πλούτο με το χρέος να συνεχίζει να το αυξάνει. Τώρα και τις παραλίες του Ελληνισμού, έπεται το φυσικό αέριο κτλ.
Και τέλος ετοιμάζεται τώρα με την ανοχή σας και χωρίς εξουσιοδότηση των Ελλήνων με εκλογές ή δημοψήφισμα, να υποδουλώσει την παρούσα και τις μελλοντικές γενιές στους γερμανοναζί για 50 και περισσότερα χρόνια. Με δήθεν επιμήκυνση της εξόφλησης, του επίτηδες γιγαντοθέντος με εσκεμμένη καταστροφή της οικονομίας χρέους, αντί για σωστό κούρεμα του.
Μετά και την απίθανη απάτη αχαρακτήριστη για πρωθυπουργό, της τελευταίας μεγαλειώδους-ντροπής προεκλογικής του συγκέντρωσης (Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας του Σαμαρά). Για την οποίαν έπρεπε αντί να τον υποστηρίζετε να ντρέπεστε και για την οποία έπρεπε την άλλη μέρα να είχε παραιτηθεί και για αυτήν του την απάτη, αν υπήρχε δημοκρατί και όχι δικτατορία του Σαμαρά στο κόμμα σας. Για την οποίαν επίσης πρέπει να ντρέπεστε.

Αυτήν την προδοσία εναντίον του Ελληνισμού θα πρέπει να την σταματήσετε κύριοι, Κουμουτσάκο και Στυλιανίδη αντί να τον λιβανίζετε.

Ενώ ο Σαμαράς σας ετοιμάζεται, να υποδουλώσει «πατριωτικά» για 50 χρόνια στον νεοναζιστικό φασισμό των γερμανίας, τους παρόντες Έλληνες, τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους και τα δισέγγονα τους, με την εγκληματική ρύθμιση τους χρέους που ετοιμάζει. 
Και να καταστρέψει έτσι οριστικά τον Ελληνισμό. Αυθαίρετα και φασιστικά χωρίς δημοψήφισμα ή εκλογές. 

Όταν σύντομα και ως όλα δείχνουν φασιστική γερμανική ΕΕ τέλος, και όταν:

- Η Ευρώπη επαναστατεί εναντίον του γερμανικού φασισμού με επικεφαλής τις δύο μεγαλύτερες χώρες της, το Ηνωμένο Βασίλειο ( κόμμα Φαράτζ πρώτο με 29%) και τη Γαλλία (Λεπέν 25,6%) που οι ημέτεροι φασιστοδημοκράτες αποκαλούν την Λεπέν και τον Φαράτζ, φασίστες,

- Ο έχων μόνον τυπικά την μηδαμινή πλειοψηφία της Βουλής Σαμαράς (δεδηλωμένη !!!! την απεκάλεσε χθες ο κ. Κουμουτσάκος) που χθες πανικόβλητος είπε ότι θα ενισχύσει την κοινοβουλευτική του δύναμη (εννοώντας προφανώς να επαναφέρει το «πατριωτικό» κόμμα της χανούμ Ρεπουση),

- Ο μη πρωθυπουργός Σαμαράς και μη έχων πλέον μετά τις χθεσινές εκλογές τη συναίνεση του Ελληνισμού (βεβαίως ποτέ δεν είχε και για όσα αυθαίρετα έκανε με απάτες και ψέματα που είπε ποτέ άλλος πρωθυπουργός του Ελληνισμού) ,

- Ετοιμάζεται για το ανωτέρω θανατηφόρο για τα Ελληνισμό έγκλημα του.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι λιβανιστές ενός ολετήρα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator