Δ. Κουκούτσης: "Για τη δημοκρατία πάρτε μαντίλι να κλάψετε"

0


Δ. Κουκούτσης στους δημοσιογράφους.. «Και εμείς έχουμε δυο παιδιά νεκρά που τα κλαίμε..όπως και για την Μυρτώ. Για τη δημοκρατία πάρτε μαντίλι να κλάψετε»

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στις ανακρίτριες και τον αρμόδιο εισαγγελέα της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Κουκούτσης.
Με την επιβολή του αυστηρότατου και πρωτόγνωρου για εν ενεργεία βουλευτή όρου του κατ’ οίκον περιορισμού υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη, με δικαίωμα μετάβασης μόνο στη Βουλή και στο νοσοκομείο για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς και με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ελεύθερος μετά την μαραθώνια απολογία του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την κρίση των ανακριτών και του εισαγγελέα, βάρυναν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο βουλευτής, καθώς και το γεγονός, ότι κατά την άποψη των δικαστικών λειτουργών και οι δυο όροι είναι ικανοί να αποτρέψουν τον κατηγορούμενο από την τέλεση νέων αδικημάτων.

Σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Κουκούτσης χαρακτήρισε άψογη και επίπονη τη διαδικασία ενώπιων των ανακριτριών ενώ σχολιάζοντας τα χειροκροτήματα που δέχτηκε κατεβαίνοντας είπε: «Δεν είναι ώρα για χαμόγελα και πανηγυρισμούς, ο αρχηγός μας όπως και σύντροφοί μας στον αγώνα κρατούνται. Χαμηλά το κεφάλι, είναι ώρα για δουλειά, η χώρα πένεται, συρρικνώνεται. Μη γυρίσουμε πίσω είναι ψέμα ότι επιζητούμε εμφύλιο, είμαστε Έλληνες εθνικιστές, δεν χωρίζουμε τους Έλληνες σε αριστερούς και δεξιούς.

Στην ερώτηση: έχουμε ένα παιδί νεκρό, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απάντησε: «Και εμείς έχουμε δυο παιδιά νεκρά που τα κλαίμε» για να συμπληρώσει: «Είπατε εσείς οι δημοσιογράφοι ότι η δημοκρατία πληγώνεται. Κλαίμε για ένα κορίτσι στην Πάρο, την Μυρτώ, που δεν σηκώνει το κεφάλι της. Για τη δημοκρατία πάρτε μαντίλι να κλάψετε».
Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. Κουκούτσης: "Για τη δημοκρατία πάρτε μαντίλι να κλάψετε""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator