ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ: "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ"

1


Αγαπητοί συνάδελφοι, θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως για εμάς ο αγώνας δεν έχει τελειώσει, θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για τα δικαιώματά μας και ας έχουμε δεχτεί πόλεμο και λάσπη από το Σωματείο εργαζομένων που στην ουσία είναι Σωματείο του εργοδότη. Καταγγέλλουμε τα άθλια υπονοούμενα που άφησαν εναντίον μας και τους προκαλούμε να μας πουν τι εννοούν ακριβώς.

Από ότι καταλάβατε κανείς από το Σωματείο δεν γνωρίζει τι σημαίνει «εκ περιτροπής εργασία» και αυτοί οι κύριοι μας ζητάνε να υπογράψουμε κάτι που ούτε αυτοί γνωρίζουν. Μας ζητάνε να ζήσουμε εμείς και οι οικογένειές μας με 400 ευρώ, να μην μπορούμε να έχουμε ένα πιάτο φαί για τα παιδιά μας.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ?
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ?

Εμείς σαν Επιτροπή Αγώνα ζητάμε από όλους τους συναδέλφους να μην υπογράψουν καινούρια σύμβαση εργασίας . Ακόμα και τσάμπα να δουλεύουμε δεν θα έρθουν καινούριες παραγγελίες. Η οικονομική κρίση και οι ανταγωνισμοί με τις άλλες επιχειρήσεις του κλάδου μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και όχι οι μισθοί μας.

Η εργοδοσία θέλει να τσακίσει ακόμα περισσότερο τους μισθούς και τα δικαιώματά μας και μετά χωρίς κόστος να μας πετάξει «σαν την τρίχα από το ζυμάρι». Σε όλη την Ελλάδα όπου εφαρμόστηκε η εκ περιτροπής εργασία τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους εργαζόμενους.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.

Να μην περάσουν τα σχέδια της εργοδοσίας. Ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όπως έκαναν και οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ ΚΑΡΦΟΥΡ που εμπόδισαν να εφαρμοστεί η εκ περιτροπής εργασία.
Εμείς και ο νομικός μας είμαστε διαθέσιμοι να βοηθήσουμε και να ενημερώσουμε.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Ντίνος Παπανικολάου
Χρήστος Πουρνάρας
Στέλιος Ντόρμπαρης
Γιάννης Πασπαλιάρης
Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2014

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ: "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ""
Aretousa είπε...

Το πρώτο μέλος της επιτροπής τυγχάνει να είναι και μέλος του ΔΣ απ ότι γνωρίζω! Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει εκεί στην Γενική?! Άντε ρε σωτήρες της δεκάρας τραβάτε σπίτια σας και πάρτε μαζί και τους συνδικαλιστάδες του καζίνο Λουτρακίου που το καταστρέψατε κι αυτό!


18 Ιουνίου 2014 στις 9:00 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator