Εθνική ακεραιότητα και μικροπολιτική

0


Η έκταση της Ελλάδας είναι 131.957 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Ο πληθυσμός της υπολογίζεται σε (περίπου) 10.775.000 ανθρώπους. Αυτά αναφέρουν οι επίσημες πηγές. Όμως το ανεπίσημο μήνυμα που έστειλαν οι ευρωβουλευτικές κάλπες, λέει τα ακόλουθα: 8.578 τετραγωνικά χιλιόμετρα της επικράτειάς μας και 371.208 πολίτες έχουν… λησμονηθεί από την Κεντρική Διοίκηση, η οποία αφήνει στη Θράκη τους Γκρίζους Λύκους του τουρκικού προξενείου να αλυχτούν και να προσπαθούν συστηματικά να προσδέσουν ένα ιερό κομμάτι του Ελληνισμού στο άρμα της Άγκυρας.

Εμείς είμαστε το μόνο ισχυρό ΜΜΕ της Ελλάδα που ασχολείται συστηματικά με τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης της χώρας λόγω της δράσης των τουρκόφιλων δυνάμεων στη Θράκη. Δυστυχώς, όλες οι προβλέψεις και οι αναλύσεις μας έχουν επαληθευτεί από τα γεγονότα.

Γράψαμε σχετικά με τα ποσοστά που συγκέντρωσε το μόρφωμα του DEB σε νομούς όπου δραστηριοποιείται έντονα το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής: «Το τουρκόφιλο κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας DEΒ, με έμβλημά του τη δυτική Θράκη ανεξάρτητη, σάρωσε στις εκλογές.
Στην Ξάνθη και την Ροδόπη απέσπασε τρομακτικά ποσοστά, της τάξης του 25,89% στην Ξάνθη και του 41,68% στη Ροδόπη, και δείχνει πόσο σοβαρό είναι πλέον το πρόβλημα στη Θράκη, όπου οι ανθελληνικοί μηχανισμοί δρουν ανενόχλητοι».

Καθώς φαίνεται, οι μικροπολιτικοί ελιγμοί, η αφέλεια, οι ιδεολογικές παρωπίδες και η ασυγχώρητη ανευθυνότητα της πολιτικής τάξης της χώρας, χάρισαν στους πράκτορες της Άγκυρας το δικαίωμα να πανηγυρίσουν (σιωπηρά για την ώρα) τον εκλογικό θρίαμβο των εκλεκτών τους στους προαναφερθέντες νομούς.

Τα αποτελέσματα για τις ευρωεκλογές στην περιοχή είναι άκρως ανησυχητικά για το μέλλον και αποδεικνύουν ότι τα αποσχιστικά σενάρια στυλ Κοσόβου ή Ουκρανίας προωθούνται με συνέπεια και μεθοδικότητα από τον προαιώνιο εχθρό του γένους.

Φυσικά, ούτε και σε αυτό το μείζον εθνικό θέμα υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις. Ούτε φαντασία υπάρχει, ούτε σχέδιο, ούτε αποφασιστικότητα. Άπαντες καθεύδουν, ενώ θα έπρεπε να γρηγορούν και να πράττουν όσα επιβάλλει το εθνικό συμφέρον…


Πηγή εφημ. «Δημοκρατία»
Δημοσίευση: Ιουνίου 08, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εθνική ακεραιότητα και μικροπολιτική"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator