ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…

0


ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ!
Οι επιλαχόντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα αναλάβουν δράση εάν προφυλακιστούν και οι υπόλοιποι εν ανεργία βουλευτές. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας το σχέδιο του αρχηγού της Εθνικιστικής παράταξης Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος θα είναι ο μόνος που θα κρατήσει την έδρα θα μπει σε εφαρμογή άμεσα μιας που είναι σίγουρος πως και οι υπόλοιποι βουλευτές του θα προφυλακιστούν. 

Την έδρα θα κρατήσει και ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης ο οποίος είναι σε κατοίκον περιορισμό αλλά του επιτρέπετε να ασκεί τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα. 

Με αυτό τον τρόπο ο κ.Μιχαλολιάκος θα κρατήσει ενεργή μέσα στο κοινοβούλιο την Χρυσή Αυγή.

Δημοσίευση: Ιουνίου 12, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator