ΤΩΡΑ: Βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας στον Σχίνο…!

0



Πριν απο λίγα λεπτά μία γυναίκα εντόπισε τυχαία το πτώμα του επιχειρηματία που τα ίχνη του είχαν χαθεί απο την Δευτέρα.

Η υπόθεση που έγινε γνωστή απο την εκπομπή της Νικολούλη “Φώς στο τούνελ” , απασχολούσε το χωριό Σχίνος αλλά και τις αστυνομικές αρχές.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό και εντυπωσιακό είναι ότι το πτώμα του 57χρονου εντοπίστηκε μέσα στο οικισμό σε οικόπεδο δίπλα απο σπίτια.

Η έντονη μυρωδιά οδήγησε την γυναίκα στην άκρη του κτήματος της και εκεί έκπληκτη είδε την σωρό..!!!

Αυτή την στιγμή φτάνουν στον Σχίνο, ιατροδικαστής και η ασφάλεια Κορίνθου.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Συναγερμός σήμανε στο Σχίνο Κορινθίας μετά την ανεύρεση ενός πτώματος σε χαράδρα της περιοχής.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τον επιχειρηματία Δημήτρη Μπεκιάρη 57 χρόνων, που αναζητούσαν στο «Τούνελ» οι συγγενείς του την Παρασκευή 13 Ιουνίου.

Ο γιος του φαίνεται να αναγνώρισε το κίτρινο μπλουζάκι που φορούσε και ένα σημάδι στο δάχτυλο του χεριού του.

Την τελική εικόνα θα δώσει η εξέταση DNA, ενώ ο ιατροδικαστής θα αποφανθεί για τα ακριβή αίτια θανάτου.

Το πτώμα του άνδρα εντόπισαν γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής 15 Ιουνίου, η ανηψιά του Δημήτρη Μπεκιάρη και ένας φίλος του που ερευνούσαν το Σχίνο.

Ο Δημήτρης Μπεκιάρης χάθηκε μυστηριωδώς τη νύχτα της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος 9 Ιουνίου. Το αυτοκίνητο του που βρέθηκε εγκαταλειμμένο, μαρτυρούσε πως κάτι σοβαρό του είχε συμβεί.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:


Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΩΡΑ: Βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας στον Σχίνο…!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator