ΕΠΕΙΓΟΝ: Οι πολυεθνικές μεταλλαγμένων μπαίνουν στη χώρα μας!

0



Στις 12 Ιουνίου, ο Υπουργός κ. Μανιάτης θα προωθήσει στο συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος, πρόταση που ανοίγει ορθάνοιχτα τις πόρτες της Ευρώπης στα μεταλλαγμένα και τις πολυεθνικές που τα προωθούν, όπως η Monsanto. 

Στείλε email ΤΩΡΑ στον κ. Μανιάτη και ζήτα του να μην γίνει ο πρώτος «Υπουργός Μεταλλαγμένων της Ελλάδας» και να ξεκινήσει τη συνολική αναθεώρηση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα μεταλλαγμένα.

Χάρη στη δική σου στήριξη, εδώ και 17 περίπου χρόνια έχουμε καταφέρει να κλείσουμε την πόρτα στα μεταλλαγμένα στην Ελλάδα και να προωθήσουμε τη βιώσιμη γεωργία, ως τη μόνη πραγματική λύση για καθαρή και υγιεινή τροφή. 

Αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα και να στείλουμε, για ακόμα μία φορά, το ηχηρό μήνυμα: ΟΧΙ στα μεταλλαγμένα!


Δεν δεχόμαστε χρήματα από κυβερνήσεις, εταιρείες ή οργανισμούς. Η δράση μας στηρίζεται αποκλειστικά σε δωρεές πολιτών. Υποστήριξέ μας

Δημοσίευση: Ιουνίου 05, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΕΙΓΟΝ: Οι πολυεθνικές μεταλλαγμένων μπαίνουν στη χώρα μας!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator