Βόμβα επιστροφής Μήτρογλου στον Ολυμπιακό!

0


Είδηση βόμβα ή μήπως πρόκειται για ένα ακόμη δημιούργημα των Τούρκων; Ως τη χειρότερη απόφαση της καριέρας του χαρακτήρισε ο Κώστας Μήτρογλου τη μετακόμιση στη Φούλαμ, ενώ "αποκάλυψε" πως έχει προτάσεις από Ελλάδα και Τουρκία!

Προτάσεις από Ελλάδα και Τουρκία φαίνεται πως έχει ο Κώστας Μήτρογλου σύμφωνα με δηλώσεις που αποδίδονται στον Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός φέρεται να έχει μιλήσει στον Τύπο της Τουρκίας, υποστηρίζοντας πως η απόφαση για τη μετακόμισή του στη Φούλαμ ήταν λάθος, ωστόσο η πλευρά του ποδοσφαιριστή διαψεύδει τις δηλώσεις που έχει δημοσιεύσει η έκδοση του Eurosport στην Τουρκία.

"Η απόφαση να μετακινηθώ στη Φούλαμ ήταν η χειρότερη που μπορούσα να πάρω. Την επόμενη σεζόν δεν θα αγωνίζομαι εκεί. Έχω προτάσεις από την Ελλάδα και την Τουρκία, αλλά δε νομίζω πως θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Ελλάδα. Θέλω να παίξω στο Champions League και σύντομα θα μάθετε για την απόφασή μου", φέρεται να δήλωσε ο Κώστας Μήτρογλου.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Μήτρογλου φέρεται να ενδιαφέρει την Γαλατάσαραϊ, ενώ τα σενάρια περί... Ελλάδας κάνουν τους φίλους του Ολυμπιακού να χαμογελούν, καθώς ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει πως για εκείνον στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο οι "ερυθρόλευκοι".

redder.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 02, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βόμβα επιστροφής Μήτρογλου στον Ολυμπιακό!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator