«Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα»

0


ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ έχει την χαρά να φιλοξενήσει το Θεατρικό εργαστήρι Διστόμου ''Θεατροφρένεια'' ( με πολύ σημαντική δουλειά στο ερασιτεχνικό θέατρο,με πολλά βραβεία και διακρίσεις σε πανελλήνια φεστιβάλ θεάτρου, και το σημαντικότερο,διοργανώνει κάθε καλοκαίρι το πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικών θιάσων στο Δίστομο.) Παρουσιάζοντας το έργο του:

Ματέι Βισνιέκ , «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα»

Την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 και ώρα 21:00.

Το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου «Θεατροφρένεια», παρουσιάζει στο θέατρο Περιγιαλίου το έργο του Ρουμάνου θεατρικού συγγραφέα Ματέι Βισνιέκ , «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα»,σε μετάφραση Έρσης Βασιλικιώτη και σκηνοθεσία Τάσου Σταθά. Η παράσταση θα δοθεί την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 και ώρα 21:00.

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα»

Ένα έργο… Για τον πόλεμο Για τη ζωή και τον θάνατο Για τον πόνο, την εξαθλίωση, τα όρια και τα σύνορα των λαών και του μυαλού μας Για το φυσικό και το μεταφυσικό Για το ξεπούλημα και το περιθώριο Για το πένθος και τη λύτρωση Άτοπο και άχρονο Σκληρό και ποιητικό Αληθινό Πανανθρώπινο Παίζουν: Γ.Μπρούζας, Λ.Περγαντάς, Δ.Βλάχος, Γ.Μαραγκός, Γ.Κάλτσας, Ε.Ληξουργιώτη, Τ.Σταθάς, Γ.Ζορμπάς,Δ.Βουλγαρίδης, Ν.Παπαγιαννάκη, Ε.Καγιά,Ε.Μαντα

Πληροφορίες,κρατήσεις θέσεων: Τηλ. 27410 86330 
Δημοσίευση: Ιουνίου 02, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator