Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 7ου ΕΑΡΙΝΟΥ ΡΑΛΙ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ SEΑ & SAND ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ

0

Την περασμένη Κυριακή έγινε το 7ο Εαρινό Ράλι Άργους. Πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα της κατηγορίας «Regularity» αναμετρήθηκαν σε αγώνα ακριβείας και κατέληξαν μπροστά από το μαγαζί Sea & Sand

Όσοι βρέθηκαν την ημέρα εκείνη στο εν λόγω μαγαζί είδαν ένα ωραίο θέαμα! Ένα «στόλο» ιστορικών οχημάτων σταθμευμένα έξω από το μαγαζί …που θύμιζαν άλλες εποχές!»

Μετά την καθαιρεμένη απονομή κυπέλλων, τα πληρώματα απόλαυσαν το φαγητό τους και τα μοναδικά cocktails του SEA & SAND, χαλαρώνοντας με την υπέροχη ατμοσφαιρική μουσική, δίπλα στη θάλασσα.

Δημοσίευση: Ιουνίου 05, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 7ου ΕΑΡΙΝΟΥ ΡΑΛΙ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ SEΑ & SAND ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator