Ο Κομμάντο Α/ΓΕΣ πάντα Κομμάντο ! Τους ξάφνιασε όλους στην Ορκομωσία της 2014 Γ” ΕΣΣΟ !

0


O Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς,για την τελετή ορκωμοσίας των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2014 Γ΄ ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στο στρατόπεδο «ΕΠΙΛΑΡΧΟΥ ΜΕΛΙΔΗ Γ.» στον Αυλώνα.

Μέχρις εδώ όλα κατά σύνηθη. Ολά ήταν έτοιμα για την υποδοχή του ακόμη και η εθιμοτυπική τέντα των επισήμων. Παρόλα αυτά σαν παλιός καταδρομέας ο κομμάντο Α/ΓΕΣ δεν δέχθηκε να σταθεί στην τέντα των επισήμων όταν όλοι οι υφιστάμενοι του ήταν υπο του ηλίου κι έτσι παρακολούθησε όλοκληρη την τελετή όπως οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι κερδίζοντας έτσι τα θετικά σχόλια όλων των πολιτών που παρακολούθησαν την ορκομωσία αλλά και το θαυμασμό και το σεβασμό των στελεχών και οπλίτων όπως αρμόζει σε έναν πραγματικό στρατιωτικό ηγέτη.

Τον κ. Α/ΓΕΣ συνόδεψαν ο Διευθυντής της ΓΕΣ/ΔΙΤ Υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Βασιλειάδης και ο Διευθυντής της ΓΕΣ/ΔΔΒ Υποστράτηγος κ. Ιωάννης Χατζηδήμας, ενώ στην τελετή παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες αξιωματικών και υπαξιωματικών του Κέντρου, καθώς επίσης συγγενείς και φίλοι των νέων οπλιτών.
Δημοσίευση: Ιουνίου 12, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Κομμάντο Α/ΓΕΣ πάντα Κομμάντο ! Τους ξάφνιασε όλους στην Ορκομωσία της 2014 Γ” ΕΣΣΟ !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator