Γεωργιάδης για Τσίπρα: "Διεκδικεί το παγκόσμιο ρεκόρ ανοησίας" (video)

0


Ανέβηκαν οι τόνοι στη διάρκεια της ημερίδας που διοργανώνει σήμερα στην Πάτρα ο Φαρμακευτικός Σύλλογος της Πάτρας με προσκεκλημένο και τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Αιτία το γεγονός πως ο κ. Γεωργιάδης αντί να απαντά στα ερωτήματα που έθεσαν οι φαρμακοποιοί αναφερόταν στην "Αργεντινή και στον πολιτικό που πήγε εκεί και ο οποίος διεκδικεί το παγκόσμιο ρεκόρ ανοησίας" φωτογραφίζοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγό της αξιωμαστικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρα. 

Μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου που ήταν στην αίθουσα που πραγματοποιείται η εκδήλωση άρχισαν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται έντονα, απαιτώντας κατά τη δευτερομιλία του υπουργού αυτός να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από λίγο και αφού χρειάστηκε η παρέμβαση του προέδρου στο Φαρμακευτικό Σύλλογο της Πάτρας Ανδ. Σοφιανόπουλου.


ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΑΔΩΝΙ από stefanelonikitelo
Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γεωργιάδης για Τσίπρα: "Διεκδικεί το παγκόσμιο ρεκόρ ανοησίας" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator