Γλέζος προς Σαμαρά: «Αν τολμάς έλα να περπατήσουμε χωρίς αστυνομικούς» (video)

0


«Άσε τα λόγια τα μεγάλα και αν τολμάς έλα να περπατήσουμε οι δυο μας στην πόλη. Ανάμεσα στον κόσμο, αλλά χωρίς τη συνοδεία αστυνομικών. Το τολμάς;» ανέφερε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Λαμία ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Μάλιστα, ο κ. Γλέζος αναφερόμενος και στην επίσκεψη του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά στη Λαμία τόνισε με νόημα: «Τι φοβηθήκατε κ. Σαμαρά και δεν περπατήσατε στο κέντρο της πόλης παρά κρυφτήκατε;». Η ομιλία του Μανώλη Γλέζου ξεκίνησε με στίχους από ένα αντάρτικο τραγούδι: «Κάθε χωριό και φλάμπουρο κάθε κλαδί και κλέφτης» και ζήτησε να γίνει «Κάθε κλαδί και μαχητής κάθε κλαδί και ψήφος».

ΠΗΓΗ: LamiaReport.gr

Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γλέζος προς Σαμαρά: «Αν τολμάς έλα να περπατήσουμε χωρίς αστυνομικούς» (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator