Κάπα Research: 20 μονάδες δίνουν τα exit poll στον Τατούλη - Δεύτερο γύρο βλέπει ο Δέδες;

0Προβάδισμα είκοσι και πλέον μονάδων δίνει το exit poll της Kapa Research για το Reuters και το Βήμα, στον Πέτρο Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η έρευνα προέρχεται από δείγμα 400 ατόμων με τη μέθοδο της κάλπης έξω από τα εκλογικά τμήματα. Τα αποτελέσματα είναι σταθμισμένα με βάση την ψήφο του 2012.

Περιφέρεια Πελοποννήσου

Πέτρος Τατούλης 43,1%
Γιώργος Δέδες 20,4%
Οδυσσέας Βουδούρης 18,4%
Δημήτρης Δολτσινιάδης 5,3%
Δημοσίευση: Μαΐου 18, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κάπα Research: 20 μονάδες δίνουν τα exit poll στον Τατούλη - Δεύτερο γύρο βλέπει ο Δέδες;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator