ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΙΑΤΟΥ

0


Σε κλίμα άριστης συνεργασίας έγινε χθες 5 Μαΐου και ώρα 14:30μμ η συνάντηση του Σπύρου Σταματόπουλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων», με εμπόρους και εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, στα γραφεία του Συλλόγου. Παραβρέθηκαν, επίσης, μέλη του δημοτικού συμβουλίου και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων» .

Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη μέχρι τώρα συνεργασία με τη δημοτική αρχή καθώς και τον ίδιο το δήμαρχο για τη συνεχή παρουσία και προσωπική επαφή του με κάθε έναν επιχειρηματία σε όλη τη διάρκεια της θητείας του.

Ο Σπύρος Σταματόπουλος, από την πλευρά του, δεσμεύτηκε για τη συνέχιση της άριστης συνεργασίας και τη συνεχή υποστήριξη των εμπόρων του Δήμου μας -που κρατούν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους προσφέροντας θέσεις εργασίας και ευκαιρίες ανάπτυξης , στον καιρό της Κρίσης. 

Η συνάντηση έκλεισε σε θερμό κλίμα και από τις δύο πλευρές.

Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΙΑΤΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator