Ελλάς Βέλου - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

0


Το Δ.Σ. της ομάδας μας,

1)συγχαίρει τις παρακάτω ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου μας:

α)Τον «Α.Ο.Ζ.» για την κατάκτηση της α’ θέσης της Α2 κατηγορίας και την άνοδό του στην Α1 κατηγορία .

β)Την «Δάφνη Πουλίτσας» για την άνοδό της στην Α2 κατηγορία καθώς και για την κατάκτηση του τίτλου του υπερπρωταθλητή της Β’ κατηγορίας.

γ)Τα «Ταρσινά 97» για την κατάκτηση της α’ επιλαχούσας θέσης της Β’ Κατηγορίας μετά την νίκη του στον αγώνα μπαράζ.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την συνεργασία που είχαμε με τις διοικήσεις των σωματείων και για το γεγονός ότι βασικοί συντελεστές των παραπάνω ομάδων ήταν ποδοσφαιριστές που προήρχοντο από τις ακαδημίες της ομάδας μας καθώς και ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνισθεί στο σωματείο μας.

Β)Συγχαίρει τους προπονητές των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας για την επιτυχία τους:

Γεώργιο Κλαδάκη – Προπονητή της Δάφνης Πουλίτσας και

Άγγελο Πετρόπουλο – Γυμναστή του «Ταρσινά 97».

Οι ανωτέρω επιτυχίες των ομάδων του Δήμου μας αποδεικνύoυν ότι μέσα από το πλαίσιο σωστών συνεργασιών μόνο επιτυχίες μπορούν να εξασφαλίσουν στον Τοπικό Αθλητισμό καθώς ο Δήμος μας διαθέτει πλέον και τις απαραίτητες αθλητικές υποδομές.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
Δημοσίευση: Μαΐου 03, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ελλάς Βέλου - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator