Χουσελάς: "Ο Γιαννιδάκης με χρησιμοποιήσε ως μάρτυρα ψευδούς διαλόγου"

0



Η απάντηση του Βαγγέλη Χουσελά στον υποτιθέμενο διάλογο που είχε με τον Λάκη Γιαννιδάκη:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας σε δημοσίευμα της Sfedona .gr που με αφορά έχω να δηλώσω ότι ποτέ δεν περίμενα να χρησιμοποιηθώ από τον κ. Γιαννιδάκη ως μάρτυρας ψευδούς διαλόγου που θα χρησιμοποιείτο εναντίον του δημάρχου Κορινθίων κ. Πνευματικού.

Συγκεκριμένα ο διάλογος έχει να κάνει με εμένα και τον κ. Γιαννιδάκη και αφορούσε τον όποιο ιδιοκτήτη του jeep που οδηγεί ο κ. Πνευματικός.

Ήμουν στην Κόρινθο στο δικαστήριο πριν περίπου ένα μήνα για κάποιο θέμα του δήμου Σικυωνίων όταν με πλησίασε ο κ. Γιαννιδάκης και με ρώτησε εάν μπορώ να παρευρεθώ ως μάρτυρας υπεράσπισής του σε μία υπόθεση – που του έχει κάνει μήνυση ο Μητροπολίτης Διονύσιος. Στην όλη συζήτηση που έγινε μου είπε ότι μάρτυρας κατηγορίας του είναι και ο δήμαρχος Κορινθίων κ. Πνευματικός.

Στην συνέχεια και ενώ μιλούσαμε για θέματα που έχουν να κάνουν με την τοπική αυτοδιοίκηση του ανέφερα πως είμαι μέλος του ΣΠΟΑΚ Αρίων και πολλές φορές έχω συνταξιδεύσει με τον κ. Πνευματικό ( ο οποίος είναι πρόεδρος του ΣΠΟΑΚ ) και περνά με το jeep μαζί με άλλα μέλη του ΣΠΟΑΚ από το Κιάτο και πηγαίνουμε μέχρι το Αίγιο που έχει έδρα ο ΣΠΟΑΚ Αρίων. Αυτά ελέχθησαν και τίποτα άλλο…ούτε για ιδιοκτήτες, ούτε για υπηρεσιακά αυτοκίνητα .

Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην σελίδα της Sfedona.gr δεν έχουν να κάνουν με την αλήθεια και ειλικρινά λυπάμαι που μπορεί να φθάσει προεκλογικά η προσωπική αντιπαράθεση αντικαθιστώντας την όποια πολιτική αντιπαράθεση.

Θλίβομαι για το επίπεδο της δημοσιογραφίας όταν με επιχειρήματα κατώτατου κουτσομπολιού και λάσπες προσπαθεί να σταθεί απέναντι ως πολιτική κριτική του όποιου δημάρχου. Εάν είναι το μείζον θέμα το ποιος είναι ιδιοκτήτης του περίφημου jeep λες και δεν μπορεί να μαθευτεί… ε τότε λυπάμαι ακόμα περισσότερο. Όπως και να έχει το θέμα εγώ απέχω πάρα πολύ μακριά από οποιαδήποτε σενάρια συκοφάντησης του δημάρχου Κορινθίων κ. Πνευματικού.

Με εκτίμηση Ευάγγελος Χουσελάς πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σικυωνίων».

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ...ΑΡΘΡΟ...!!!


Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χουσελάς: "Ο Γιαννιδάκης με χρησιμοποιήσε ως μάρτυρα ψευδούς διαλόγου" "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator