Ο ΔΕΔΕΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Οι κεντρικές ομιλίες του υποψήφιου Περιφερειάρχη και των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών

0


Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα των κεντρικών ομιλιών του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργου Δέδε και των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών των Περιφερειακών Ενοτήτων έχει ως εξής:

· Την Τρίτη, 13 Μαΐου, στις 8:30 το βράδυ, στην Καλαμάτα (πλατεία 23ης Μαρτίου).

· Την Τετάρτη 14 Μαΐου, στις 8:00 το βράδυ, στο Ναύπλιο (Εργατικό Κέντρο).

· Την Πέμπτη 15 Μαΐου, στις 8:30 το βράδυ, στην Κόρινθο (Δημοτικό Θέατρο).

· Την Παρασκευή 16 Μαΐου, στις 8:30 το βράδυ, στην Σπάρτη (Ξενοδοχείο Sparta Inn). 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΔΕ 

Δημοσίευση: Μαΐου 13, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΔΕΔΕΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Οι κεντρικές ομιλίες του υποψήφιου Περιφερειάρχη και των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator