ΣΚΑΣΜΟΣ για τα θύματα της Σωληνουργίας ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...

0



Όσοι ξαφνικά, θυμήθηκαν προεκλογικά μετά από 11 χρόνια πλήρους απραξίας τους νεκρούς της Σωληνουργείας, προσβάλλουν τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας καθώς και τη μνήμη των θυμάτων του ατυχήματος της 3ης Απριλίου 2003.
Πηγαίνετε πρώτα να μάθετε πως γράφεται η επωνυμία γιατί με το "Σωλλεινουργια Κορίνθου" που μοιράσατε σε δελτίο τύπου καρφωθήκατε μόνοι σας.
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...
Έχετε βαρύτατες ευθύνες για τον εργασιακό μεσαίωνα που επικρατεί στο Νομό χρόνια τώρα. Ευθύνες σαν και εκείνες που είχε η τότε διοίκησή σας που κώφευσε συνειδητά στις δεκάδες καταγγελίες των εργαζομένων του συγκεκριμένου εργοστασίου με αποτέλεσμα το τραγικό θάνατο έξι συναδέλφων μας...
Καθίστε λοιπόν στις καρέκλες σας και αφήστε τις μεγαλοστομίες... Απλώς βουλώστε το...

Δημοσίευση: Μαΐου 02, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΚΑΣΜΟΣ για τα θύματα της Σωληνουργίας ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator