«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ» - ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

0


Σεβαστέ πολίτη και σεβαστή πολίτιδα του Δήμου Σικυωνίων,

ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ:

- την Πόλη του Κιάτου (παραλιακή ζώνη, λιμάνι, μαρίνα, εμπορικό κέντρο, πλατείες, γειτονιές, ελεύθερους χώρους πρασίνου, βιοτεχνίες, αγροτική γη, τουριστική ανάπτυξη).

- τις Τοπικές Κοινότητες (κέντρο – πλατεία, γειτονιές, αξιοθέατα (αρχαιολογικούς χώρους, Ιερούς Ναούς – Μοναστήρια, δάση – λίμνες – ποτάμια – ορεινούς όγκους), τουριστική ανάπτυξη, αγροτική γη – καλλιέργειες).

- την ενίσχυση ιδιωτικών πρωτοβουλιών με συμπαραστάτη το Δήμο.

- την ορθή διαχείριση των υδάτων – των απορριμμάτων. 

– το οδικό δίκτυο. 

- την αξιοποίηση των κτιρίων του Δήμου. 

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ 

Στον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ» του υποψηφίου Δημάρχου ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ.

ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ

Ότι θα προσπαθήσω με όλες τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ, ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ, να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που θα μου δείξεις με την ψήφο σου σε όποια θέση και να βρεθώ, προς όφελος όλων των Σικυωνίων Πολιτών.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956 με καταγωγή από τον Κάτω Ταρσό. Τελείωσε την Ιταλική Σχολή (γυμνάσιο – λύκειο) της Αθήνας. Αποφοίτησε από το Α.Π.Θ. αρχιτέκτονας μηχανικός. Το 1983, κατόπιν ωρίμου σκέψης, επιλογής τρόπου ζωής και μεγάλης απόφασης εγκαθίσταται με την σύζυγο του Σουζάνα Λένη (δικηγόρο) στο ΚΙΑΤΟ όπου ζουν και εργάζονται μέχρι σήμερα σαν ελεύθεροι επαγγελματίες. Απέκτησαν μία κόρη την Ροζαλία (απόφοιτο, του Δ.Π.Θ. και του ΑΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ – ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ και με συνεχιζόμενες σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών – Πολυτεχνική Σχολή – Τμήμα Αρχιτεκτόνων.

Ασχολείται με μελέτες – κατασκευές ιδιωτικών έργων και με μελέτες δημοσίων έργων (κτιριακές μελέτες και αναπλάσεις υπαιθρίων χώρων. Αθλητικό κέντρο Αν. Τραγάνας, πλατείες, Ελευθερίας, Φιλλύρα, Λυσίππου στο Κιάτο, στο Μεγάλο Βάλτο, στο Στενό, Ανάπλαση Παναγίας του Βράχου στον Κάτω Ταρσό, κ.α.).

Διετέλεσε μέλος:

- του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου Άνω και Κάτω Ταρσού Κορινθίας «η Παναγία του Βράχου» και Πρόεδρος 2011-σήμερα.

- της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αρχιτεκτονικού Ελέγχου στο Πολεοδομικό Γραφείο Ξυλοκάστρου και της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αρχιτεκτονικού Ελέγχου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

- του ΣΧΟΠ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ν. Κορινθίας.

- του Δ.Σ. του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών – Υπομηχανικών Νομού Κορινθίας.

- της Ν.Ε. του ΤΕΕ Νομού Κορινθίας.

- του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κορινθίας και Πρόεδρος τις περιόδους 1995-2008 και 2011- σήμερα.

- της Αντιπροσωπείας του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ από το 2002-σήμερα.

- της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) 2004-2010.

- της Αντιπροσωπείας του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ Πελοποννήσου 2000-σήμερα και από τον Μάρτιο του 2014 Πρόεδρος αυτής μέχρι σήμερα. 

Με σεβασμό και εκτίμηση 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Αρχιτέκτονας μηχανικός
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Δημοσίευση: Μαΐου 03, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ» - ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator