Πανηγυρική υποδοχή που επεφύλαξαν στο Δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό οι κάτοικοι του Λεχαίου και του Περιγιαλίου

0






ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!!

Η υποδοχή που επεφύλαξαν στο Δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό οι κάτοικοι του Λεχαίου και του Περιγιαλίου, την Τετάρτη το βράδυ, 15 Μαΐου του 2014, ήταν πανηγυρική, ξεπερνώντας σε παλμό και ενθουσιασμό ακόμα και την αντίστοιχη προεκλογική συγκέντρωση των δημοτικών εκλογών του 2010.

Η ατμόσφαιρα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική, αφού οι συμπολίτες μας διαπίστωσαν ότι υλοποιήθηκαν σημαντικά έργα την τελευταία τριετία, κατανόησαν τον νέο σχεδιασμό ανάπτυξης της Δημοτικής Αρχής για την νέα πενταετία, γυρίζοντας παράλληλα την πλάτη στην έλλειψη πολιτικής, στην έλλειψη προγράμματος και στις συκοφαντίες από ορισμένους υποψηφίους που θέλουν να ηγηθούν του Δήμου μας.

Σε όποια Κοινότητα βρεθεί ο Αλέξανδρος Πνευματικός, έχει την δυνατότητα να απαριθμήσει μια σειρά από σημαντικά έργα για την συγκεκριμένη περιοχή. Γι' αυτό τον λόγο οι συνδημότες επιζητούν την ανανέωση της θητείας του συνδυασμού «ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», γιατί τώρα πλέον, γνωρίζουν καλύτερα ότι οι υποσχέσεις του Δημάρχου για νέα έργα, θα υλοποιηθούν και με το παραπάνω, όπως ακριβώς έπραξε έως τώρα στη διάρκεια της θητείας του.

Απόδειξη, αποτελούν τα έργα που ολοκλήρωσε στη Δημοτική Ενότητα Άσσου-Λεχαίου, όπως είναι οι ασφαλτοστρώσεις, η αγροτική οδοποιία, οι πεζοδρομήσεις, η τοποθέτηση χλοοτάπητα στα γήπεδα ποδοσφαίρου Λεχαίου και Άσσου, η εγκατάσταση των κοινωνικών των δομών στο Περιγιάλι με την συνεργασία της Unesco και φυσικά η υδροδότηση των νοικοκυριών με ποιοτικό πόσιμο νερό Στυμφαλίας. Ο ίδιος παρότι έταξε μόνο επάρκεια νερού προσέφερε επιπλέον νερό από τη Στυμφαλία.

Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε τα εκατοντάδες έργα που ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται στο στάδιο αποπεράτωσής τους σε όλο τον Καλλικρατικο Δήμο Κορινθίων, τότε τα αποτελέσματα δικαιώνουν και με το παραπάνω τον Αλέξανδρο Πνευματικό, όπου συγκαταλέγεται σε έναν από τους πιο πετυχημένους Δημάρχους Πανελλαδικά.

Η επιτυχία αυτή που είναι συλλογική, εδράζεται τόσο στα άριστα οικονομικά του Δήμου όσο και στο πνεύμα ομόνοιας που επικράτησε στα μέλη του δημοτικού Συμβουλίου, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. 

Αυτό ακριβώς το πνεύμα επιθυμεί να επικρατήσει ο Δήμαρχος όχι μόνο στους δημοτικούς Συμβούλους αλλά και στην κοινωνία, όπου όλοι μαζί, μπορούμε να πορευτούμε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις μελλοντικές προκλήσεις. Μόνο έτσι θα είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε το όραμά μας και να αναβαθμίσουμε ουσιαστικά τον Δήμο μας.

Από το γραφείο τύπου

Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πανηγυρική υποδοχή που επεφύλαξαν στο Δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό οι κάτοικοι του Λεχαίου και του Περιγιαλίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator