Συγχαρητήρια επιστολή Γκιώνη στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

0


Η συμμετοχή σας για δεύτερη συνεχή χρονιά και η διάκριση σας στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση της Α1 Εθνικής κατηγορίας HANDBALL Ανδρών, αποτελεί για μας πηγή δύναμης, χαράς και υπερηφάνειας , ειδικά τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η πατρίδα μας.

Γνωρίζουμε ότι η επιτυχία σας, να κατακτήσετε την εξαιρετικά τιμητική 4η θέση στο πρωτάθλημα, υποσκελίζοντας πανίσχυρες ομάδες της Λίγκας και να εξασφαλίσετε την ευρωπαϊκή συμμετοχή του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, ήρθε μετά από πολλούς αγώνες, κόπους και θυσίες από εσάς τους Αθλητές, τους Προπονητές,την Διοίκηση και τους πιστούς Φιλάθλους –όλους εμάς-που εμπνεύσατε με την πορεία σας. Αποδεικνύετε με τους αγώνες σας, ότι η δύναμη της θέλησης και της προσήλωσης στον στόχο, υπερνικάει όλα τα εμπόδια και οδηγεί σε υπερβάσεις σαν τη δική σας. 

Και σας ευχαριστούμε ολόψυχα για αυτό. Εσάς και όλους τους πρωταγωνιστές της ζωής σας: τους πανάξιους γονείς σας, τους προπονητές ,τους συγγενείς και τους φίλους σας .

Μας ενθαρρύνετε να εντείνουμε τις προσπάθειες , ώστε οι νέοι του Δήμου μας να ζουν, να εργάζονται και να διακρίνονται ισότιμα και ο καθένας στον τομέα του - με αγάπη και αξιοπρέπεια για αυτό που κάνουν . 

Μας δίνετε ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Μας κάνετε υπερήφανους!

Γιώργος Αλκ. Γκιώνης
Δημοσίευση: Μαΐου 05, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συγχαρητήρια επιστολή Γκιώνη στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator