ΚΙΑΤΟ: Καταγγελία αναγνώστη για ψεύτικες φωτο σε δελτίο τύπου του Κώστα Σπανού

0Τελικά είναι αλήθεια. Τα πάντα για την καρέκλα του Δημάρχου...
Σήμερα 9/5/2014 αναρτήθηκε στο korinthiannews δελτίου τύπου του Κου Σπανού με θέμα (Το χάλι του κοινοτικού γραφείου Πασίου) βλέπεται και την ανάρτηση.
Ο διαχειριστής του site μας προτρέπει να κάνουμε κλικ στις φωτογραφίες για να είναι πιο ευδιάκριτες, και πραγματικά έπρεπε να κάνω κλικ γιατί δεν πίστευα στα μάτια μου.Άρα σε ποιους νόμιζε ότι απευθύνεται αυτή η ανάρτηση?

Πίστευε κάποιος ότι δεν θα την έβλεπε κανένας Πασιότης ?
Γιατί προβάλετε άρα φωτογραφίες του 1ου ΕΠΑΛ Κιάτου το οποίο είναι πραγματικά σε κακή κατάσταση σαν το κοινοτικό γραφείο Πασίου?
Γιατί αναρτήθηκε αβασάνιστα το δελτίο τύπου και μάλιστα από άτομο που γνωρίζει το Πάσιο?
Γιατί σβήστηκαν τα σχόλια τις συγκεκριμένης ανάρτησης ?
Ο Δημήτρης Κελλάρης στο facebook έχει αναρτήσει τις πραγματικές φωτογραφίες του Κοινοτικού γραφείου οι οποίες καμία σχέση δεν έχουν με τις παραπάνω.
Στο τέλος τις ανάρτησης αναφέρει ο διαχειριστής του site ότι οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ.

Υ.Γ  Οι δύο πρώτες φωτογραφίες είναι το ΕΠΑΛ και οι άλλες δύο το γραφείο του Πασίου

Αναγνώστης
Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Καταγγελία αναγνώστη για ψεύτικες φωτο σε δελτίο τύπου του Κώστα Σπανού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator