Πνευματικός: "Να μη μείνει «στου δρόμου τα μισά» η ελπίδα και η προοπτική για την Κόρινθο"

0


Φίλες και φίλοι, συμπολίτισες και συμπολίτες

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την στήριξη που μας δώσατε στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και η οποία έφερε την πρώτη μεγάλη νίκη στην πρώτη μάχη. 

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε γιατί μας εμπιστευτήκατε και μείνατε δίπλα μας, παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που δεχτήκαμε από τις δυνάμεις που θέλουν να ανατρέψουν την προοπτική και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον στον δήμο μας. Από τις δυνάμεις εκείνες που εκφράζουν συμφέροντα ξένα προς το συμφέρον του δήμου Κορινθίων και των δημοτών του. 

Ο πρώτος γύρος τελείωσε. Για να μην μείνει «στου δρόμου τα μισά» η ελπίδα και η προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον στην αγαπημένη μας Κόρινθο, στον Άσσο, το Λέχαιο και το Περιγιάλι, στα Αθίκια και τα χωριά του Σαρωνικού, στο Χιλιομόδι και τα χωριά της Τενέας, στο Σοφικό και τα χωριά της Σολυγείας είναι απαραίτητο να ξανασυναντηθούμε ΟΛΟΙ την Κυριακή στα εκλογικά τμήματα, για τον δεύτερο γύρο. Για να κερδίσουμε την δεύτερη και – οριστικά - νικηφόρα μάχη για το μέλλον της πόλης, δεν περισσεύει κανείς. 

Αυτή η μάχη που θα δώσουμε στις 25 Μαΐου, πέρα από το σαφές αυτοδιοικητικό μήνυμα που θα στείλει για την πορεία που θα έχει ο δήμος, έχει και ένα σημαντικό πολιτικό περιεχόμενο. 

Θα κρίνει αν η προοπτική και το μέλλον στον δήμο μας θα έχουν ή όχι δημοκρατικό πρόσημο. 

Αν η Κόρινθος θα διατηρήσει ζωντανή την παράδοση που την θέλει απέναντι στις δυνάμεις εκείνες που ταυτίστηκαν και ταυτίζονται με την αυγή σκοτεινών εποχών. 

Από το γραφείο τύπου





Δημοσίευση: Μαΐου 20, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πνευματικός: "Να μη μείνει «στου δρόμου τα μισά» η ελπίδα και η προοπτική για την Κόρινθο""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator