ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ - Αντ'αυτού η Ντίνα - Νέο κρυφτούλι Τατούλη, τον πήραν "στο ψιλό" και οι δημοσιογράφοι

0
Πλήρης δικαίωση Γιάννη Μανώλη που είχε δηλώσει για τον Τατούλη: "τον ρωτούσαμε και απαντούσε μια κυρία" !!!
Για άλλη μια φορά η Ντίνα Νικολάκου αντιπεριφερειάρχης και στενή συνεργάτης του Πέτρου Τατούλη παρενέβη τηλεφωνικά και τον εκπροσώπησε - αφού ο ίδιος κρύβεται - ανγκάζοντας ακόμα και τους οικοδεσπότες δημοσιογράφους να αναρωτηθούν δημοσίως εάν ο κ. Τατούλης στις 08:00 το πρωί μαζεύει σκουπίδια ή σκάβει δρόμους! 
Μάλιστα η κα Νικολάκου επικαλέστηκε φόρτο εργασίας προκειμένου να δικαιολογήσει την άρνηση του Π. Τατούλη να παραστεί στη συζήτηση αυτή και να απαντήσει ευθέως σχετικά με τα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου που έχουν αναλάβει συγγενικά του πρόσωπα.
Η κα Νικολάκου εξήγησε ότι ο κ. Τατούλης δεν ανταποκρίνεται στις προσκλήσεις και των δημοσιογράφων για απευθείας δημόσιο διάλογο με τον Οδ. Βουδούρη γιατί η κουβέντα για τα σκάνδαλα δεν είναι συζήτηση για το μέλλον της Πελοποννήσου!


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗΔημοσίευση: Μαΐου 06, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ - Αντ'αυτού η Ντίνα - Νέο κρυφτούλι Τατούλη, τον πήραν "στο ψιλό" και οι δημοσιογράφοι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator