Πρωτοβουλία Πολιτών για την Ανατροπή στον Δήμο Κορινθίων: "Το ογκώδες και το μεγαλομανές"

0


Οδός Πυλαρινού: 


Ο στρατηγός Α.Πνευματικός παίζει με τα στρατιωτάκια του σε διαρκή ανα/παράταξη και ανα/παραγωγή…

Οδός Εθνικής Αντίστασης και Κύπρου: 


Ο έτερος, Αυτοκράτωρ και Αύγουστος Β.Νανόπουλος, ζήλεψε το μεγαλείο των Ρωμαϊκών θριάμβων. (Με τη διαφορά ότι κι αυτοί ακόμα οι Ρωμαίοι, διαλαλούσαν το μεγαλείο τους μετά το τέλος της μάχης και τη νίκη).

Θα ήταν για γέλια η προσπάθεια των δύο μονομάχων υποψηφίων Δημάρχων –Α.Πνευματικού και Β.Νανόπουλου- να εντυπωσιάσουν τις μάζες με τον όγκο και το μέγεθος! 

Το μέγεθος του προσωπικού τους «μεγαλείου». Με το μέγεθος του – αναπαραχθέντος δια του photoshop - πλήθους των πιστών του ο πρώτος, με το μέγεθος της personnalite ο δεύτερος. Η οποία αποτυπώνεται στις τεράστιες προσωπικές του φωτογραφίες που κρέμονται (απ' όλες τις πάντες), στο κτίριο της παλιάς Εμπορικής Τράπεζας.

Θα ήταν για γέλια, ίσως, σε πιο αμέριμνους καιρούς. Σήμερα, στη βάρβαρη και περίπλοκη πραγματικότητα, που απαιτεί γνώσεις, αίσθηση του μέτρου, συλλογική προσπάθεια και δουλειά, οι δυο στρατηγοί και αυτοκράτορες, μακριά από την κοινωνία και τα προβλήματά της, αυτοπροβάλλονται και ικανοποιούνται «μεγενθύνοντας» την φωτογραφία/«εικόνα» που επιλέγει ο καθείς τους για τον εαυτό του. 

Θα ήταν για γέλια η επιλογή τους να στηρίξουν την προεκλογική τους καμπάνια με τρόπους που μπορεί να εντυπωσίαζαν παλιότερα μια κοινωνία αθώα, εύπιστη έως και αφελή.

Είναι για κλάματα, όμως σήμερα, οι υπ. Δήμαρχοι Α.Πνευματικός και Β.Νανόπουλος που δεν καταλαβαίνουν ότι απευθύνονται σε μια κοινωνία ενημερωμένη, απαιτητική και ταυτόχρονα σκληρά χειμαζόμενη. Και με τις ογκώδεις και μεγαλομανείς ενέργειές τους την προσβάλλουν. Και προκαλούν το θυμό και την οργή. Όπως κάθε ακαλαίσθητη πράξη που στηρίζεται στην Ύβρι. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσίευση: Μαΐου 05, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρωτοβουλία Πολιτών για την Ανατροπή στον Δήμο Κορινθίων: "Το ογκώδες και το μεγαλομανές""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator