Επίσκεψη Σπύρου Σταματόπουλου στην Αρχαία Σικυώνα και στο Μούλκι

0


Τη χαρά να επισκεφθεί –για πολλοστή φορά- και να μιλήσει με τους κατοίκους της Αρχαίας Σικυώνας (Βασιλικό), είχε χθες 13/5/14 και ώρα 7:30μ.μ., ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος με μεγάλη ομάδα υποψηφίων του Συνδυασμού μας.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος, τόνισε ιδιαίτερα την τεράστια πολιτιστική και τουριστική αξία των ανασκαφών στο Αρχαίο Θέατρο Σικυώνας. Έργο που θα καταστήσει την Αρχαία Σικυώνα σημείο αναφοράς στον παγκόσμιο πολιτιστικό χάρτη.

Στο Μούλκι, δεύτερο σταθμό της χθεσινής περιοδείας, ο Σπύρος Σταματόπουλος έγινε δεκτός θερμά από τους πολίτες, οι οποίοι υποστήριξαν το έργο και την ανανέωση της θητείας του.

Αξίζει να σημειωθεί η διεξοδική συζήτηση και η σαφής τοποθέτηση του δημάρχου για την επίλυση των θεμάτων που τέθηκαν από κάθε πολίτη και κοινότητα.
Δημοσίευση: Μαΐου 14, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίσκεψη Σπύρου Σταματόπουλου στην Αρχαία Σικυώνα και στο Μούλκι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator