Καταγγελία και επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά

0


Προς Πρωθυπουργό κον Αντώνη Σαμαρά Γλυφάδα 12/5/2014

Προς κύριο Υπουργό Δικαιοσύνης

Προς κυρία Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΕΡΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΥΤ. ΝΙΚΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ 435.000.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Όταν επί εννέα χρόνια κυρίες και κύριοι τέσσερις Πρωθυπουργοί και δώδεκα Υπουργοί Δικαιοσύνης, συνωμοτούν ασύστολα να μην παραδοθούν τα πορίσματα Μπαρμπαστάθη με τις ελάχιστες γνώσεις που έχω, θεωρώ ότι η Ελλάδα δεν πρέπει και δεν μπορεί να λειτουργεί πλέον ως έννομο κράτος βάσει του άρθρου 6 των Ηνωμένων Εθνών και την Συνθήκη της Βιέννης του 1969, κυρίως το άρθρο 27 που είναι η σπονδυλική στήλη του Διεθνούς Δικαίου που δεν επιτρέπει σε κανένα σχιζοφρενή αρχηγό κράτους ή πρωθυπουργό να συγκαλύπτει εκατοντάδες κακουργήματα πάσης φύσεως. Όπως έχω αναφέρει στη δική μου περίπτωση ένας Ελληνοεβραίος και συγκεκριμένα ο καθηγητής Χρήστος Ροζάκης, αποδέχεται τον τιμητικό διορισμό ως αντιπρόσωπος του ΕΔΔΑ (Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου) περίπτωση που του δημιουργεί σωρεία υποχρεώσεων απέναντι στον Ευρωπαϊκό και Ελληνικό λαό.

Τί έκανε ο κύριος αυτός; ως γνήσιο τέκνο του Διεθνούς Σιωνισμού;

Μεταφέρει από το Στρασβούργο στον Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου στην Αθήνα το μήνυμα ότι κατατέθηκε φάκελλος υπό Α/Α 21109/03, από τον Νικόλαο Κολλάρο ο οποίος φάκελλος είναι «ατομική βόμβα» για το καθεστώς της Ελληνικής κυβερνήσεως κ.λ.π.

Κατόπιν των παραπάνω καλείται από τον Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, μακαρίτη πλέον Πέτρο Κακαλή, ο υποφαινόμενος για να δώσει εξηγήσεις περί του αντικειμένου των υποθέσεων που περιείχε ο εν λόγω φάκελλος. Αναστατωμένος ο Πρόεδρος ερωτά τον υποφαινόμενο εάν υπέβαλε το φάκελλο μέσω δικηγόρου ή απευθείας; Απάντηση του υποφαινομένου: επειδή οι δικηγόροι μου για διαφόρους λόγους ασφαλώς αντιεπαγγελματικούς, έδειξαν κάποια συστολή, αντιλήφθηκα ότι έπρεπε να πράξω το ταχύτερο ότι έπραξα, δηλαδή απέστειλα μέσω Internet έναν πλήρη φάκελλο ο οποίος έγινε αποδεκτός υπό τις προϋποθέσεις των άρθρων 34 και 35 του ΕΣΔΑ. Έξαλλος ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου για την βεβιασμένη πράξη μου, μου ανέφερε ότι η Πρόεδρος του Πρωτοδικείου που εκδίκασε την υπόθεση αρπαγής της περιουσίας μου ήταν συνδικαλίστρια, του ανταπάντησα κύριε Πρόεδρε με μισό αιώνα στην πλάτη μου αδυνατώ να πιστέψω όλες αυτές τις δολοφονικές πράξεις που διέπραξε η δικηγορική ομάδα όλων των ΣΙΟΥΦΑΙΩΝ. Για να μη μακρυγορώ, μετά από διάφορες ενστάσεις μου ο μακαρίτης πλέον Πέτρος Κακαλής δέχτηκε να γίνουν οι απαιτούμενες δικαστικές έρευνες για το όλο θέμα. Σε αυτό το σημείο, θέλω να ενημερώσω όλη την υφήλιο ότι επειδή ανέφερα ότι εκτός των ΣΙΟΥΦΑΙΩΝ κύριοι υποκινητές αρπαγής της περιουσίας μου ήταν το UK Defense Club με διευθυντή τον Πάνο Λασκαρίδη και οι συνήγοροι του UK Defense, Holman, Fenwick and Willan γνωστή σιωνιστική ομάδα του Λονδίνου και η αμαρτωλή για όλη την υφήλιο Τράπεζα Royal Bank of Scotland με σύσσωμο το διευθυντικό team και με διαχειρίστρια όλων των δολοφονικών πράξεων την Ελένη Σαραντίτη – Πατσέα, προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα πανδαιμόνιο για να συγκαλυφθεί, όπως έχω αναφέρει αμέτρητες φορές η μεγαλύτερη αρπαγή περιουσιακών στοιχείων. 

Εν συντομία, τον Μάρτιο του 2003 έλαβα ένα fax από τον επιθεωρητή με βαθμό Αρεοπαγίτη Σπυρίδωνα Μπαρμπαστάθη, κατόπιν εντολής του Αρεοπαγίτη Πέτρου Κακαλή, να παρουσιαστώ στη Σχολή Ευελπίδων με όλα τα αντίγραφα των δικογραφιών που είχα αναφέρει, όντως μετά από λίγες μέρες παρουσιάστηκα και μετά από πολύ σύντομη συζήτηση παρέδωσα όλους τους φακέλλους στον κύριο επιθεωρητή, μου υποσχέθηκε ότι θα πράξει ότι είναι δυνατόν και σε σύντομο διάστημα θα με καλέσει για περαιτέρω πληροφορίες. Αφού εξέτασε όλες τις δικογραφίες με κάλεσε για μία πολύ, πάρα πολύ σύντομη ενημέρωση και μετά αρχές Ιουνίου με κάλεσε για την τελική υπογραφή των καταγγελιών μου,μετά την έναρξη της κατάθεσης μου, η οποία ήταν περισσότερο από καυστική η εν λόγω κυρία που τελούσε χρέη γραμματέως, άρχισε να αισθάνεται τάσεις λιποθυμίας με αποτέλεσμα να διακοπεί η κατάθεση μου για σύντομο χρονικό διάστημα, αντιλαμβάνεστε το περιεχόμενο των καταθέσεων μου οι οποίες δυστυχώς κρατούνται ακόμα εντφιασμένες στον Άρειο Πάγο. Τελικά οι καταγγελίες μου ολοκληρώθηκαν, ο κύριος επιθεωρητής αρνήθηκε να μου δώσει αντίγραφο του ερευνητικού φακέλλου και μου είπε ότι θα παραδώσει το φάκελλο στον Αρεοπαγίτη Δημήτρη Σουλτανιά, ο οποίος αντικατέστησε λόγω σοβαρής ασθένειας τον μακαρίτη πλέον Πέτρο Κακαλή.

Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝΙΑΣ ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΕ... ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ μπλα, μπλα, μπλα, η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο. Επαναλαμβάνω, ότι αυτό το σιωνιστικό, δολοφονικό κύκλωμα που περιγράφω, εάν τυχόν γίνει βιβλίο και το διαβάσει η υφήλιος κύριε Σαμαρά, κύριε Αθανασίου, κυρία Κουτζαμάνη σας πληροφορώ ότι η Ελλάδα θα σβηστεί από κάθε σελίδα της ιστορίας. Εξάλλου, οι ενέργειες που διαπράτετε τα τελευταία εννέα χρόνια και δεν παραδίδετε τα πορίσματα Μπαρμπαστάθη, αποδεικνύουν ότι οι Σιωνιστικές Οργανώσεις είναι η κατάρα αυτού του Έθνους και η τέλεια καταστροφή του από τους τέσσερις Πρωθυπουργούς δηλαδή Σημίτη/Καραμανλή/Παπανδρέου και εσάς, όσον αφορά τον Υπουργό Δικαιοσύνης κύριο Χαράλαμπο Αθανασίου επειδή ήταν γνωστός στο κύκλωμα των συνδικαλιστών της παρέας του μακαρίτη Ζήση, δεν χρειάζεται να σχολιάσω τον βίο και την πολιτεία του, η οποία δυστυχώς συνεχίζεται και καταλήγω στην κυρία Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και της κάνω την ερώτηση, με 40 χρόνια που υπηρετεί την Ελληνική Δικαιοσύνη, δεν αισθάνεται καθόλου ντροπή και αγανάκτηση να συνεργάζεται με εσάς και όλο το δικαστικό σώμα, που αρνείστε να παραδώσετε τους φακέλλους και ταυτόχρονα να μου επιστρέψετε τα 435.000.000 δολλάρια, που έχουν κλαπεί από το έτος 2003, πλήρως βεβαιωμένα και ερωτώ πόσο θα συνεχίσετε όλοι εσείς του Διεθνούς Σιωνιστικού Δολοφονικού κύκλου να διαπράτετε κακουργήματα Χιτλερικού και Σταλινικού τύπου, εφόσον πλέον έχετε χάσει κάθε επαφή με την περιρρέουσα κατάσταση στον Ευρωπαϊκό κύκλο, το ίδιο ισχύει για όλα τα καθάρματα των δικηγορικών συλλόγων, οι οποίοι με την παρουσία προέδρων ειδικά του Πειραιά και της Αθήνας έχουν ανεχθεί και δεν αντέδρασαν σε κακουργήματα τα οποία συνεχίζονται αυτή τη στιγμή από την νέα επιθεωρήτρια κυρία Ελένη Ράικου, η οποία για να συγκαλύψει έτερους δολοφόνους του αλησμόνητου ΥΠΕΧΩΔΕ και πολεοδομικών γραφείων, επί μία τετραετία για να κωλυσιεργεί την υπόθεση και να θαφτούν υποθέσεις όπως αυτή του Κώστα Δαφέρμου και όλων των μελών της πολεοδομίας Γλυφάδος και βεβαίως των πράξεων των εισαγγελέων Κελαμή και Καλούδη, έφθασε αισίως τα τέσσερα χρόνια. Ειλικρινά, πριν συνεχίσω, δεν αισθάνεστε κάποιο συνειδησιακό τραύμα, όπως αναφέρουν οι διάφορες ψυχολογικές μελέτες όταν υπάρχουν αυτού του είδους οι δολοφονικές πράξεις!!!

Κύριε Πρωθυπουργέ, τα κακουργήματα σας, ως γνήσιο τέκνο του σιωνιστικού κατεστημένου δημιουργούν καταστάσεις που φοβάμαι δεν θα έχετε τη δύναμη να τις αντιμετωπίσετε. Ασφαλώς και διαβάσατε την εφημερίδα το ΧΩΝΙ της 4ης Μαίου και τη σχετική έρευνα για τις 82 δικογραφίες κατά υπουργών που παραμένουν στο συρτάρι. Κύριε Σαμαρά, τα ανωτέρω αποδεικνύουν εμπράκτως ότι δημιουργείτε ένα βαρύ κατεστημένο στην πολιτική και δικαστική ζωή του τόπου μας, που πλέον δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί ειδικά και μετά τις καταγγελίες του Αρεοπαγίτη κυρίου Νικόπουλου. Φαντασθείτε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι έκπτωτος για την παραβίαση του Συντάγματος, εσείς αδιαφορείτε για την ύπαρξη της Βουλής και λειτουργείτε ως Ηγεμόνας προφανώς, ασφαλώς υπάρχουν εκατοντάδες εάν όχι χιλιάδες καταγγελίες κατά του κατεστημένου της Ελλάδος. Θα έχετε διαβάσει την τελευταία έκθεση του Freedom House το οποίο καταγγέλει την απερίγραπτη σιωπή των Ελληνικών ΜΜΕ και την αποδυνάμωση του δημοσιογραφικού δυναμικού της χώρας. Κύριε Πρωθυπουργέ, εάν το θέσουμε το θέμα ότι παρουσιαστήκατε ως εκπρόσωπος του Αμερικανοεβραϊκού κατεστημένου, τότε δημιουργείται ένα σοβαρό θέμα, οι Εβραίοι είναι 22.000.000 ας υποθέσουμε ο Παγκόσμιος Σιωνιστικός Όμιλος να είναι άλλα 30 – 40 εκατομμύρια δηλαδή εσείς όλοι που αυτή τη στιγμή συγκαλύπτετε υπογείως τις ενέργειες της Μασονίας ασφαλώς και γνωρίζετε ότι διαπράτετε βεβαιωμένα δολοφονικά έργα κατά τα 7 δις. εκατομμύρια του παγκοσμίου πληθυσμού που επί καθημερινής βάσεως οι ανησυχίες της παγκοσμίου κοινότητας, ακόμη και των μελών σας, αρχίζουν και γίνονται έντονες. Ας λάβουμε ένα παράδειγμα την Μ. Βρετανία, ο φίλος σας ο Farage ανεβαίνει τα σκαλιά της εξουσίας απλώς επειδή έχει μπει στο πνεύμα του βρετανικού λαού, έχετε ακούσει τελευταία ότι το κάθαρμα της Royal Bank of Scotland ο περίφημος Fred Goodwin πρώην πρόεδρος της Royal Bank of Scotland, που προσπάθησαν να τον βάλουν στη ναφθαλίνη μετά από νέες διώξεις από ινστιτούτα και από διάφορα funds διώκεται για 5 δις. 500 εκατομμύρια λίρες, περίπτωση που πλέον θα κάνει πλουσίους πολλούς δικηγόρους του City.Αλήθεια εδώ στην Ελλάδα, τι θα γίνει με την Royal Bank of Scotland, τι θα γίνει με τον κύριο Αλογοσκούφη που έπαιρνε τις επιστολές μου και με κορόιδευε επί μονίμου βάσεως, τί θα γίνει με τον επίδοξο δολοφόνο πρώην Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Νικόλαο Γκαργκάνα ο οποίος παραβίασε το σύνολο του τραπεζικού και ποινικού κώδικα υπογράφοντας αναδρομικές «αφέσεις αμαρτιών» προς τους Υπερεγκληματίες της Royal Bank of Scotland στον Πειραιά. Κυρίες και κύριοι της Ελληνικής Διοίκησης, έχω καταγγείλει μέχρι 50 φορές τις μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδος και τα κακουργήματα που διέπραξαν εις βάρος μου παρακολουθώντας παρανόμως τα τηλεπικοινωνιακά μου μέσα και εσείς κύριε Πρωθυπουργέ ανερυθρίαστα μιλάτε για Wi Fi και πράσινα άλογα, δηλαδή κύριε Πρωθυπουργέ, προσέξτε αυτό το θέμα, ο Ελληνικός λαός πριν 40 χρόνια έδιωξε τους Συνταγματάρχες και κάθε χρόνο γιορτάζεται ο διωγμός τους και το Πολυτεχνείο. Και σας ερωτώ κύριε Πρωθυπουργέ, αντικαταστήσατε τους Συνταγματάρχες με την ΕΥΠ και τον φίλο σας διοικητή της ΕΥΠ, ο οποίος με τη δική σας δολοφονική άδεια συνεχίζει να μου απαγορεύει να αποστέλλω παγκοσμίως τη φρικτή κατάσταση που ζω σε αυτή την κατεστραμμένη φρικτή χώρα. Γνωρίζετε ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών παρά τις καταγγελίες μου δεν ενοχλεί καμμία από τις εταιρείες παροχής Internet και τους αφήνει ελεύθερους, αυτό το Internet σκέφτεστε να δώσετε στον Ελληνικό λαό; Τότε διαβάστε το εξώφυλλο του τελευταίου περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ, ο «Γερμανικός ΟΤΕ» διαλύει την Ελληνική οικονομία. Για να σας βοηθήσω κύριε Πρωθυπουργέ εδώ και 8 χρόνια έχω στείλει αμέτρητες καταγγελίες στον κύριο Λαμπρινίδη, ο οποίος κάθε φορά μου απαντά προφανώς ότι πρέπει να είμαι «αιθεροβάμονας» και δεν ξέρω πως να χαρακτηρίσω εγώ τον κύριο Λαμπρινίδη, ο οποίος στην εποχή της κυρίας Ράικου συνεργαζόταν και έθαβαν μαζί όλες τις καταγγελίες προς την ΑΔΑΕ και την ΕΕΤΤ. Κύριε Πρωθυπουργέ, εγώ θέλω αμέσως 435.000.000 δολλάρια και τη σύλληψη όλων των δολοφόνων που έχω καταγγείλει, τα αποδεικτικά στοιχεία δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει ούτε η κυρία Πρόεδρος Δικαστών και Εισαγγελέων που από ότι έχω αντιληφθεί μας άφησε να καταλάβουμε ότι όλοι οι δικαστικοί επικοινωνούν μόνο με το Θεό και αποφασίζουν μάλλον με κάποια Θεϊκή συνείδηση. Μήπως θα πρέπει να σοβαρευτεί αυτό το κράτος, εάν όχι τότε διαβάσετε το βιβλίο του τέως Προέδρου του Αρείου Πάγου κυρίου Βασιλείου Νικόπουλου για να μάθετε την αλήθεια για τη σημερινή αντισυνταγματική κατάσταση της Ελλάδας. Ασφαλώς και δημιουργείται ένα πολύ σοβαρό θέμα πως μπορούν να γίνουν Δημοτικές εκλογές ως επίσης οι Ευρωπαϊκές, Βουλευτικές εκλογές άπαξ από τα περιφραζόμενα του Ελληνικού λαού, δεν υπάρχει υπεύθυνος άνθρωπος που θα αποφασίζει για την νομιμότητα των αποτελεσμάτων των εκλογών, όταν ο πυλώνας της δικαιοσύνης έχει καταρρεύσει. Από ότι αντιλαμβάνεστε κύριε Πρόεδρε και έχει αντιληφθεί και ο Ελληνικός λαός, υπάρχει ένα πολύ σοβαρό θέμα, ότι εσείς και οι υπόλοιποι 281 βουλευτές συμπράτετε στην αλληλοβοήθεια και την δικτατορική διοίκηση της χώρας, αφού κανένα από τα κόμματα που έχω απευθυνθεί δεν με υπολογίζει, βεβαίως όταν εγώ διαβάζω την ΑΥΓΗ της Κυριακής και παρακολουθώ να δημοσιεύονται άρθρα του περιοδικού The Nation αρχίζω και πιστεύω στις «γκριματσικές» καταγγελίες του κυρίου Τράγκα, ότι και ο κύριος Τσίπρας έχει προσυλητιστεί στο «Αμερικανοεβραϊκό» κατεστημένο, επομένως τι πρέπει να κάνει ο Ελληνικός Λαός, τι να ελπίζει στις προεκλογικές υποσχέσεις ότι θα εκλέγομαι Πρόεδρο από το λαό και διάφορα άλλα παρόμοια, αφού ακόμη και το άρθρο 86 του ευφυέστατου κυρίου Ευάγγελου Βενιζέλου, παραμένει ως η σωτηρία των κακοποιούντων τον Ελληνικό λαό Υπουργών. Κύριε Σαμαρά, επαναλαμβάνω ότι δημοσίως να μου δώσετε υποσχέσεις εντός 24 ωρών, ότι θα πάρω τα λεφτά μου μαζί και τα πορίσματα Σπύρου Μπαρμπαστάθη και ταυτόχρονα θα συλληφθεί ο διοικητής της ΕΥΠ για τη παράνομη παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος. Ασφαλώς θα πρέπει να συλληφθούν εντός της ημέρας όλοι οι Αρεοπαγίτες, Πρόεδροι και Εισαγγελείς από την εποχή του δίδυμου Κεδίκογλου Λινού, οι οποίοι έχουν διαλύσει το σύμπαν, εξάλλου ένα άλλο ενοχλητικό στοιχείο που περιείχε ο φάκελλος που έστειλα στο ΕΔΔΑ και η μετάφραση στα αγγλικά είναι ένα από τα πιο ουσιώδη άρθρα περί των εγκληματικών πράξεων, των μελών του συνδικαλιστικού κατεστημένου στη Δικαιοσύνη, το οποίον επαληθεύτηκε με τις πράξεις του αρχιδολοφόνου Δημήτρη Σουλτανιά. Θα έχετε διαβάσει ότι η περίφημη ιστορία των lobbies στην Ευρωπαϊκή Ένωση άρχισε και πάλι να γίνεται έντονα ενοχλητική και να υπάρχουν σκέψεις περί κατάργησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και ερωτώ ο Πρόεδρος της Γερμανίας που κατήγγειλε μέσα στην Τουρκία πανηγυρικά τα διάφορα στραβοπατήματα του κυρίου Ερντογάν, γιατί όταν ήρθε στην Ελλάδα δεν ανέφερε έστω ένα χιλιοστό από αυτά που καταγγέλω στην παρούσα επιστολή μου. Πρέπει να γνωρίζει ο κύριος Πρόεδρος ότι ο υποφαινόμενος έχει καταγγείλει το 2005 τον ΟΟΣΑ για διάφορες ατασθαλίες στον έλεγχο της Ελληνικής Οικονομίας, ως επίσης αργότερα μέρος των πράξεων της ΕΛΣΤΑΤ, με αποτέλεσμα η αγαπημένη διάδοχος του Χόννεκερ κυρία Μέρκελ για να με ευχαριστήσει μαζί με τον τότε Πρόεδρο Hans Gert Pottering, έδωσαν εντολή στο σύτημα Internet της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Βουλής, όλα τα μηνύματα μου να καταστρέφονται, αυτά αρχές του 2007 και παρόλες τις διαμαρτυρίες μου ακόμη μία φορά το κατεστημένο της Ευρωπαϊκής Ένωσης αντί να σεβαστεί όλες τις διεθνείς συμβάσεις ουδέποτε απάντησε στις καταγγελίες μου. Κύριε Πρωθυπουργέ, δεν μπορώ να απαλλάξω εσάς, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και ασφαλώς τον Υπουργό Προστασίας του Έλληνα Πολίτη από βαρύτατες καταγγελίες οι οποίες αυτή τη στιγμή έχουν καταστρέψει τους αγώνες επιβιωσής μου των τελευταίων 60 ετών, επομένως επισπεύσατε τη σύλληψη όλων των καθαρμάτων της γης, διαφορετικά θα πρέπει να σκεφθεί ο Ελληνικός λαός, το κοινοβούλιο μαζί με τον Ευρωπαϊκό λαό, εάν είστε μια εταιρεία δολοφόνων και ενεργείτε με μαφιοζικό τρόπο, τότε εγώ και οι δικηγόροι μου, θα πρέπει να ανταπαντήσουμε με όλες τις μορφές βίας ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων, εννοείται ότι η κυρία Γενική Διευθύντρια της Interpol βρίσκεται ανεπίσημα φυλακισμένη από τη Γαλλική Μασονία για να μην εισβάλλει στα γραφεία και στα δικαστήρια διαιτησίας της Γαλλίας. Την κυρία Δαμανάκη ότι και να της πεις, αφού παραμένει στη θέση της, έχοντας αγνοήσει ότι είναι η επίτροπος και της ναυτιλίας το μόνο που μας μένει είναι να ντρεπόμαστε για αυτήν και τίποτε άλλο. Νομίζω ότι κάποιος θα πρέπει να απαντήσει στο βιβλίο του Κώστα Χρυσόγονου «Η Καταστρατήγηση του Συντάγματος» ως επίσης στο βιβλίο του κυρίου Βασιλείου Νικόπουλου με τίτλο «Αγαπημένο μου Σύνταγμα» και βεβαίως ποιός έχει το δικαίωμα να μεταβιβάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στην κυρία Μέρκελ και την παρέα της. Αναμένω το γρηγορότερο την άμεση απάντηση της κυρίας Εισαγγελέως, μαζί με τα πορίσματα και τα χρήματά μου 435.000.000 δολλάρια, διαφορετικά θα ζητήσω τη βοήθεια του κατεστημένου των Ηνωμένων Εθνών, διότι συγκάλυψη παρομοίων κακουργημάτων είναι αδιανόητη κυρία Ευτέρπη Κουτζαμάνη. Θέλω να πιστεύω, ότι δεν είστε επαγγελματίες δολοφόνοι και ότι θα θεραπεύσετε το κακούργημα της καταστροφής του Ελληνικού κράτους, διαφορετικά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σας περιμένει η αγχόνη.

Εννοείται, ότι αναμένω την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην καταγγελία που έχω κάνει.

Νικόλαος Κολλάρος
Τηλ.: 211 2146675
Fax: 211 0123837
Email: nikoskollaros@nkollaros.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 13, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καταγγελία και επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator