Δελτίο Τύπου για τα κρουαζιερόπλοια

0


Αναφορικά με το θέμα έλευσης των κρουαζιερόπλοιων της εταιρίας Thomson Cruises, θυγατρικής του τουριστικού κολοσσού TUI, στο λιμάνι της Κορίνθου:

Ότι μεθόδους και να χρησιμοποιήσει η απερχόμενη δημοτική αρχή, η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Και η πραγματικότητα είναι πως από τον περασμένο Φεβρουάριο , ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Βασίλης Νανόπουλος έχει κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις στα ΜΜΕ για την συγκεκριμένη περίπτωση. 

Αυτή είναι η ανόθευτη αλήθεια και παρουσιάζεται σε σειρά δημοσιευμάτων, ενδεικτικά: 

Axion tv 12 Φεβρουαρίου 2014 


Εκπομπή TV Ηλέκτρα με τη Τζένη Σουκαρά 14 Μαρτίου 2014 


και εκπομπή στο top channel 17 Απριλίου 2014 


Διευκρινίζεται πως η προσέγγιση κρουαζιερόπλοιων της Thomson Cruises στο λιμάνι της Κορίνθου είναι απόφαση της εταιρίας και δεν αφορά συμφωνία ούτε με το Δήμο, ούτε με το λιμενικό ταμείο.

Είναι θλιβερό το επίπεδο πολιτικού λόγου της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Ένα απολίθωμα εξουσίας που επιχειρεί , αλλοιώνοντας την πραγματικότητα, να σφετεριστεί έργο άλλων . Δεν είναι τυχαίο ότι το μόνο λιμάνι της Πελοποννήσου που δεν έχει μέχρι σήμερα δεχτεί γραμμή κρουαζιερόπλοιων είναι της Κορίνθου.

Είμαστε περήφανοι που ακόμα και πριν αναλάβουμε αρμοδιότητες ως νέα Δημοτική Αρχή, με αποκλειστικά δικές μας πρωτοβουλίες και συγκεκριμένες ενέργειες, τοποθετήσαμε την Κόρινθο στον τουριστικό χάρτη της κρουαζιέρας.

Την ανεπάρκεια του δήμου και του λιμενικού ταμείου μπορούμε να την ανεχτούμε, αλλά την διαστρέβλωση της αλήθειας έχουμε υποχρέωση να την καταγγείλουμε .

Για οκτώ χρόνια η απερχόμενη δημοτική αρχή έκρυβε τις μεγάλες προκλήσεις, όπως αυτή της ανάπτυξης, κάτω από το χαλί γιατί, απλά, δεν μπορούσε να τις αντιμετωπίσει. Δυστυχώς για τον τόπο και τους συμπολίτες μας, επέλεξε να κρύψει και τη μεγαλύτερη πρόκληση όλων: Στην πρόκληση της αλήθειας, μικροί άνθρωποι εκστομίζουν μεγάλα ψεύδη.

Το τέλος ενός πολυετούς, φθαρμένου, συστήματος εξουσίας πλησιάζει.

Η μεγάλη αλλαγή έρχεται στο Δήμο.
Δημοσίευση: Μαΐου 13, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δελτίο Τύπου για τα κρουαζιερόπλοια "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator