Στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ο Πνευματικός με την ευκαιρία των σημερινών φοιτητικών εκλογών

0Σήμερα το μεσημέρι στις 13:00 ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός επισκέφτηκε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου που εδρεύει στην Κόρινθο, με την ευκαιρία των σημερινών φοιτητικών εκλογών.

Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους φοιτητές όλων των φοιτητικών παρατάξεων και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία, με την προτροπή να δώσουν όλοι τους έναν όμορφο και καθαρό αγώνα.
Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ο Πνευματικός με την ευκαιρία των σημερινών φοιτητικών εκλογών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator