Αληθινά κρουαζιερόπλοια φέρνει ο Πνευματκός στην Κόρινθο

0


Ιστορική επιτυχία της Κορίνθου η συμφωνία με τουριστικό κολοσσό

Μας έφαγε το αγιάζι να περιμένουμε τα αόρατα κρουαζιερόπλοια του κ. Βασίλη Νανόπουλου να καταπλεύσουν στην Κόρινθο.

Την μία τους φταίει το βάθος, την άλλη το μάκρος, άλλες φορές τους φταίει το ύψος.

Το εμπόριο ελπίδας τελείωσε. Δεν το αξίζουν οι περήφανοι Κορίνθιοι.

Σήμερα ο Δήμαρχος Κορινθίων και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου ανακοινώνουν την ιστορική τους συμφωνία με τον γνωστό ταξιδιωτικό οργανισμό "Thomson Cruises" - η οποία με την σειρά της ανακοίνωσε την προσθήκη νέων ενδιάμεσων προορισμών προσέγγισης κρουαζιερόπλοιων (ports of call), για το καλοκαίρι του 2015. Ανάμεσα στους προορισμούς αυτούς συμπεριλαμβάνεται και η Κόρινθος.

Τα κρουαζιερόπλοια της "Thomson Cruises" δεν είναι αόρατα αλλά έχουν ονοματεπώνυμο, χωρητικότητα και επιβάτες. Και έχουν ημερομηνία πλεύσης στην Κόρινθο.

Είναι ΑΛΗΘΙΝΑ όπως είναι όλα τα έργα που απολαμβάνουν οι Κορίνθιοι.

Πιο συγκεκριμένα, από το 2015 εντάσσει το κρουαζιερόπλοιο "Thomson Celebration", χωρητικότητας άνω των 1.200 επιβατών, στη Μεσόγειο, με λιμάνι αναχώρησης το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, για τη διευκόλυνση εκείνων που θα θελήσουν να κάνουν τουρισμό κρουαζιέρας στις χώρες της Μεσογείου.

Το γεγονός αυτό αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για την Κόρινθο, την οποία οφείλουμε να αξιοποιήσουμε στρατηγικά, ώστε να μεγιστοποιήσουμε την ωφέλεια και να την κάνουμε σταθερή και μακροπρόθεσμη. 

Αποτελεί, ταυτόχρονα, απόλυτη δικαίωση για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Κορινθίων και τον πρόεδρο του Αντώνη Παππά και τις προσπάθειες που έκανε η νέα διοίκησή να βελτιώσει τις υποδομές του και να ενισχύσει τον τουριστικό χαρακτήρα του, αλλάζοντας τις προοπτικές του με το νέο master plan που εγκρίθηκε πρόσφατα. Προσπάθειες που έγιναν με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και χωρίς να εκτοξεύονται επικοινωνιακά πυροτεχνήματα για πολιτικούς λόγους. 

Τέλος, δίνει την καλύτερη απάντηση σε εκείνους που κοροϊδεύουν τους πολίτες της Κορίνθου, υποστηρίζοντας πότε ότι το λιμάνι της Κορίνθου δεν είναι έτοιμο, πότε ότι έχει προβλήματα υποδομών και πότε ότι έχει προβλήματα ασφαλείας. 

Οι μόνοι που έχουν προβλήματα είναι εκείνοι που επιχειρούν να αντιμετωπίσουν με ανευθυνότητα και μικροπολιτική οπτική, τα σοβαρά ζητήματα που συνδέονται ευθέως με την ανάπτυξη του λιμανιού και την πρόοδο της πόλης. 

Τέλος τα παιχνίδια σας κ. Νανόπουλε με την Κόρινθο και τους Κορίνθιους.

Αυτό είναι το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο "Thomson Celebration"


Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αληθινά κρουαζιερόπλοια φέρνει ο Πνευματκός στην Κόρινθο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator