ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ: "ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…"

0


Όλοι μας εδώ και καιρό γνωρίζουμε την απαράδεκτη τακτική υποσχεσιολογίας του κ. Νανόπουλου στους ανέργους ψηφοφόρους. 

Ενώ ξέρει ότι μεγάλες επιχειρήσεις του Νομού μας, δεν διορίζουν ούτε ένα άτομο, υπόσχεται διορισμούς και στέλνει αθρόα ανέργους για αιτήσεις και δήθεν συνεντεύξεις για διορισμούς.

Ο κ. Νανόπουλος θα πρέπει να γνωρίζει ότι το να παίζεις με τον πόνο των ανέργων και το δικαίωμα στην εργασία, είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνεις σε έναν νέο άνθρωπο, παίζοντας με τα όνειρά του. 

Πολύ σύντομα όλη αυτή η πρακτική, που είναι από μέρους μας καταδικαστέα, θα γυρίσει εις βάρος του.

Η κοροϊδία σταματάει εδώ. 

Από το γραφείο τύπου
Δημοσίευση: Μαΐου 20, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ: "ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator