Ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου

0


Τα εκλογικά αποτελέσματα για τις δημοτικές εκλογές του δήμου Σικυωνίων έχουν ως εξής: 

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 48,94%

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΚΥΩΝΙΑ 43,32% 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 5,33%

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2,42%

Θέλω να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για τη συμμετοχή σας, τη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας στον αγώνα που δώσατε για να συνεχίσουμε το έργο μας.

Σας καλούμε όλους, με το ίδιο Ήθος, Παρρησία, και Δυναμισμό να στηρίξετε το συνδυασμό μας και την Κυριακή 25 Μαΐου, δίνοντας μια ισχυρή πλειοψηφία, που θα εξασφαλίζει σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες το μέλλον που όλοι ονειρευόμαστε για τον τόπο μας.

Κοιτάμε όλοι μπροστά, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ, ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΙ δίνοντας τίμια και με αυτοδιοικητικά κριτήρια τον αγώνα για ένα δήμο ισχυρό κι ανθρωποκεντρικό.

Όλοι μαζί την Κυριακή για την ανανέωση της εντολής!

Δημοσίευση: Μαΐου 19, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator