Συνάντηση Κουβέλη - Δέδε στην Τρίπολη

0


"Στηρίζουμε τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις, που δεν ποδηγετούνται από τα κόμματα", είπε ο πρόεδρος της "ΔΗΜΑΡ - Προοδευτική Συνεργασία"

Το εκλογικό κέντρο της "Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας - Πράξη ανάπτυξης" στην Τρίπολη επισκέφτηκε ο πρόεδρος της "ΔΗΜΑΡ - Προοδευτική Συνεργασία" Φώτης Κουβέλης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αρκαδία, για τις ευρωεκλογές και την περιφερειακή έκθεση "Αρκαδικό Πανόραμα". 

Τον κ. Κουβέλη -που συνοδευόταν από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΔΗΜΑΡ, πρώην υφυπουργό Παιδείας και πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καθηγητή Θεόδωρο Παπαθεοδώρου και στελέχη του κόμματος- υποδέχτηκαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Δέδες, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Δημήτρης Μπερτζελέτος, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μεσσηνίας Μπάμπης Βακαλόπουλος και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού. 

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Φώτης Κουβέλης και ο Γιώργος Δέδες αντάλλαξαν απόψεις για τα ζητήματα που απασχολούν την περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο κ. Κουβέλης δήλωσε πως η "ΔΗΜΑΡ-Προοδευτικήή Συνεργασία" υποστηρίζει εκείνες τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις, οι οποίες δεν ποδηγετούνται από τα κόμματα και την κυβερνητική εξουσία. Παράλληλα, έκανε αναφορά στις ανατροπές που πρέπει να συμβούν τόσο στο αυτοδιοικητικό, όσο και το πολιτικό σύστημα. 

Από τη μεριά του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες δήλωσε ότι αποτελεί τιμή και χαρά -για τον ίδιο και τους συνεργάτες του- η συνάντηση με τον πρόεδρο της "ΔΗΜΑΡ - Προοδευτική Συνεργασία". Υποστήριξε ακόμη πως η παρουσία του Φώτη Κουβέλη στο εκλογικό κέντρο της "Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας" και τα θερμά του λόγια ταυτίζονται με την αντίληψη και τις απόψεις του ίδιου, για το ρόλο της αυτοδιοίκησης. 

"Η συναντίληψή μας με τον κ. Κουβέλη", δήλωσε ο Γιώργος Δέδες, "μάς δίνει δύναμη και αισιοδοξία, ώστε να ενισχύσουμε τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της "Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας", που έχει ήδη καταθέσει το ιδιαίτερο στίγμα της και καταγράφει καθημερινά μέσα στην κοινωνία, την ξεχωριστή της προοπτική. Με τελικό στόχο την ανατροπή την 25η Μαΐου και τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών...". 

Δημοσίευση: Μαΐου 05, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνάντηση Κουβέλη - Δέδε στην Τρίπολη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator