Η ΑΛΜΥΡΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

0


Σε ένα χώρο που πλημμύριζε από ενθουσιασμό, οι συμπολίτες μας υποδέχθηκαν τον Αλέξανδρο Πνευματικό, το βράδυ της Παρασκευής, 9 Μαΐου του 2014, δείχνοντας με την συμπεριφορά τους ότι είναι ήδη ο νικητής των επόμενων δημοτικών εκλογών. Παρά την καθυστέρηση του Δημάρχου Κορινθίων να αφιχθεί στην Αλμυρή, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, η παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη και ενθουσιώδης.

Τον Δήμαρχο που τον χαρακτηρίζουν τα λίγα λόγια αλλά τα πολλά έργα, απέδειξε με τη συμπαράσταση των συνεργατών του, ότι όταν υπάρχει όραμα, προγραμματισμός και μεράκι, όλα είναι δυνατά. Αποτελεί σημείο αναφοράς η επαφή και η επικοινωνία με τους φορείς και τους συμπολίτες μας, καθώς και η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τα όλα τα στελέχη του Δημοτικού Συμβουλίου, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.

Αυτοί που αμφισβητούσαν την αναβάθμιση του Δήμου Κορινθίων διαψεύδονται καθημερινά από τα ίδια τα αποτελέσματα. Απόδειξη αποτελούν τα πολλά και σημαντικά έργα, πάνω από 100 τον αριθμό, τα οποία υλοποιήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Αυτά είναι έργα, μικρά και μεγάλα, που αφορούν όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Κορινθίων. Η διαδικτύωση, η υδροδότηση και ο επικείμενος τηλε-έλεγχος όλου του δικτύου ύδρευσης, είναι το πιο σημαντικό έργο των τελευταίων ετών, αφού διασφαλίζει την απρόσκοπτη ροή του στα νοικοκυριά, με ποιοτικό και πόσιμο νερό από την Στυμφαλία δίνοντας την δυνατότητα της ανάπτυξης και της προκοπής. Περιοχές όπως είναι η Αλμυρή, το Γαλατάκι, ο Αγιάννης, το Σοφικό κλπ., θα υδροδοτηθούν άμεσα και θα βγουν από την απομόνωση και το περιθώριο. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε για άλλη μια φορά ότι εξασφαλίστηκαν συνολικά για όλο τον Καλλικρατικό Δήμο, 10 εκ. κυβ. νερού, ποσότητα μεγαλύτερη από ότι έχει υπολογιστεί ότι απαιτείται για τις ανάγκες μας.

Ο Δήμαρχος τόνισε επίσης ότι η Δημοτική Αρχή έθεσε ως κύριο μέλημα την εξασφάλιση της επάρκειας του νερού σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Κορινθίων και κατόπιν την υδροδότηση του με πόσιμο ποιοτικό νερό Στυμφαλίας, ένας στόχος που επετεύχθη στο έπακρο.

Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στη κοινωνική πολιτική του Δήμου με σημαντικές δραστηριότητες, όπως είναι τα ΚΑΠΗ, τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας των συμπολιτών μας, τα Κοινωνικά Φαρμακεία και Ιατρεία, τα Κοινωνικά φροντιστήρια, όπου παρακολουθούν τα ενισχυτικά μαθήματα διδασκαλίας περίπου 280 μαθητές. Με την βοήθεια των εθελοντών καθηγητών εφέτος αναμένεται να εισαχθούν σε πανεπιστημιακές σχολές τουλάχιστον 50 σπουδαστές.

Υπογράμμισε επίσης ότι στόχος της επόμενης πενταετίας για τη Δημοτική Αρχή, είναι η αποκέντρωση των δραστηριοτήτων που άπτονται της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου για να επωφεληθούν και οι κάτοικοι των περιοχών που βρίσκονται στη περιφέρεια του Καλλικρατικού Δήμου Κορινθίων.

Η ευρεία αποδοχή του Αλέξανδρου Πνευματικού από τους συνδημότες μας, είναι το αποτέλεσμα της συνέπειας των λόγων και των πράξεων του Δημάρχου. Τα λόγια είναι περιττά όταν «μιλούν» τα ίδια του τα έργα, ένα αντιθέσει με τις αόριστες υποσχέσεις των ατελείωτων «ΘΑ», κάποιων εκκολαπτόμενων υποψηφίων δημάρχων.

Εάν σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε και τα αποχετευτικά έργα που έχουν δρομολογηθεί στην περιοχή από τη Δημοτική Αρχή, τότε δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να τεθούν οι βάσεις πάνω στις οποίες ο Δήμος μας μπορεί να χαράξει με σιγουριά μια νέα πορεία ανάπτυξης και προόδου.

Από το γραφείο τύπου

Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΑΛΜΥΡΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator