ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ - Από την ΔΕΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

0


Φίλες και Φίλοι, 

Με την λήξη της εκλογικής διαδικασίας και έχοντας πια στα χέρια μας τα αποτελέσματα και από τις τρεις κάλπες, θα ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου, που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και με στήριξαν σε αυτήν μου την προσπάθεια, στο πλευρό του Γιώργου Δέδε, της Μαριλένας Σούκουλη και της Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας. Ήταν μια προσπάθεια να αναδειχτεί μια νέα μορφή έκφρασης των ιδεών των νέων ανθρώπων και να εργαστούμε εκ των έσω για την εφαρμογή τους. 

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής «εκστρατείας» συνάντησα πολλούς ανθρώπους, που είδαν σε εμάς την αλλαγή και το διαφορετικό. Ανθρώπους κάθε ηλικίας και κάθε ιδεολογικής και κομματικής ταυτότητας. Ανθρώπους κάθε μορφωτικού επιπέδου και με πολλές διαφορετικές δραστηριότητες. Ανθρώπους που μας αντιμετώπισαν με χαμόγελο και άλλους που μας κοιτούσαν με δυσπιστία. Σε όλους αυτούς θέλω να πω ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» και ένα μεγαλύτερο και πέρα για πέρα αληθινό «ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ». Το ότι δεν εκλέχτηκα δεν σημαίνει πολλά για μένα, αφού ο αγώνας για συμμετοχή στις αποφάσεις συνεχίζεται και έξω από τις αίθουσες των συμβουλίων.

Ευτυχώς, η Δημοκρατία ήταν αυτή που επικράτησε και θέλω να πιστεύω, όντας αισιόδοξη εκ φύσεως αλλά και εκ πεποιθήσεως, ότι η πενταετής θητεία που θα διανύσουμε, με περιφερειάρχη τον κ. Τατούλη και για την Κορινθία μας τον κ. Καλλίρη, θα φέρει καλά πράγματα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας. Διότι η συνεργασία δεν είναι απλώς μια «πιασάρικη» λέξη μέσα στο λογότυπο του συνδυασμού με τον οποίο είχα την τιμή να είμαι υποψήφια, αλλά μια λέξη που θα χαρακτηρίσει τις πράξεις μας από εδώ και πέρα. Και από αυτό θα ήθελα οι συμπολίτες μας να μας κρίνουν μέρα με την μέρα.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΕΛΗ
Πολιτικός Μηχανικός
Δημοσίευση: Μαΐου 26, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ - Από την ΔΕΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator