Νανόπουλος: "Δεν ακολουθούμε τον κατήφορο του διχασμού"

0


Αναφορικά με δελτίο τύπου του απερχόμενου Δημάρχου, το γραφείο τύπου του συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Νανόπουλο:

Η απώλεια ψυχραιμίας και το παραλήρημα λάσπης της απερχόμενης δημοτικής αρχής είναι τα θλιβερά κατάλοιπα ενός συστήματος εξουσίας που κλείνει τον κύκλο του.

Δεν θα ακολουθήσουμε έναν κατήφορο που σπέρνει το διχασμό και βλάπτει τον τόπο. Σε τούτες τις δύσκολες εποχές χρειάζεται να ενώσουμε δυνάμεις και να εργαστούμε με σχέδιο, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.

Γραφείο Τύπου
Δημοσίευση: Μαΐου 04, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νανόπουλος: "Δεν ακολουθούμε τον κατήφορο του διχασμού""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator