Επίσκεψη Γιώργου Δέδε στην Μεγαλόπολη - Πελοπόννησος: «ενεργειακός κόμβος με διεθνή ρόλο»

0
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες επισκέφτηκε το εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη – «Να σχεδιάσουμε το πως θα δώσουμε κίνητρα στους πολίτες να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα και ώθηση στα πελοποννησιακά προϊόντα ΠΟΠ ονομασίας», ειπε στους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς

Μία από τις καλύτερες μέρες της προεκλογικής περιόδου ήταν η Παρασκευή για τον υποψήφιο περιφερειάρχη και επικεφαλής της «Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συμμαχίας», Γιώργο Δέδε. Μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Δημήτρη Μπερτζελέτο βρέθηκαν στη Μεγαλόπολη, όπου είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τη λαϊκή αγορά της πόλης και το εμπορικό της κέντρο. Εκεί, ο Γιώργος Δέδες έγινε δεκτός με πολλή θέρμη από τους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς και τους πολίτες, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα της αγροτικής παραγωγής. 

Όπως είπε στους παραγωγούς ο υποψήφιος περιφερειάρχης, για τη Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συμμαχία η ανάπτυξη και ο εκσυγχρονισμός του πρωτογενούς τομέα είναι υψηλής προτεραιότητας: «Σε μια εποχή που οι κάτοικοι των αστικών κέντρων εγκαταλείπουν τις πόλεις για να επιστρέψουν στην ύπαιθρο και αναζητούν δυναμικές καλλιέργειες για να αξιοποιήσουν το οικογενειακό χωράφι, εμείς πρέπει να δώσουμε έμφαση όχι μόνο στις αναγκαίες υποδομές που πρέπει να φτιάξουμε, αλλά και να σχεδιάσουμε το πως θα δώσουμε κίνητρα στους πολίτες να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα και ώθηση στα δεκάδες προϊόντα ΠΟΠ ονομασίας…», είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου. 

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Δέδες και ο Δημήτρης Μπερτζελέτος επισκέφτηκαν το ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη. Εκεί συναντήθηκαν τόσο με την διοίκηση της εταιρείας όσο και με τους εργαζόμενους. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης υποστήριξε πως ένα από τα μεγάλα στοιχήματα για την ανάπτυξη στην Πελοπόννησο βρίσκεται στην αξιοποίηση της διέλευσης του αγωγού. «Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την ανάδειξη της Πελοποννήσου σε ενεργειακό κόμβο, με διεθνή ρόλο. Στο σχεδιασμό μας είναι να μην σταματήσει ο αγωγός στην Μεγαλόπολη, αλλά να επεκταθεί και στους άλλους νομούς, τη Λακωνία και τη Μεσσηνία…». 

Όπως εξήγησε ο Γιώργος Δέδες, για τη Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία, η πράξη ανάπτυξης που συνδέεται με τον αγωγό είναι η αξιοποίησή του, όχι μόνο για την ενέργεια (ΔΕΗ), αλλά και την υπόλοιπη βιομηχανία, την οικιακή κατανάλωση και τις αγροτικές θερμοκηπιακές καλλιέργειες. 

Γραφείο Τύπου 
Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου
Γιώργου Δέδε

Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίσκεψη Γιώργου Δέδε στην Μεγαλόπολη - Πελοπόννησος: «ενεργειακός κόμβος με διεθνή ρόλο»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator