ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

0


ΕΚΛΟΓΕΣ 18ης ΜΑΙΟΥ 2014 

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 18ης Μαΐου 2014 δίνει στο συνδυασμό της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών τη πρώτη θέση και συγχρόνως την εντολή να προχωρήσει στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Μαΐου 2014.

Οι άνθρωποι που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις ειλικρινείς ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους σε όλους τους εκλογείς του δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων:

«Ευχαριστούμε όλους όσους τίμησαν με την ψήφο τους το συνδυασμό μας. Επιθυμούμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους συνδημότες μας ότι θα εργαστούμε με δυναμικότητα για την ανάπτυξη και τη πρόοδο του δήμου ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες τους αλλά και στην εμπιστοσύνη που μας επέδειξαν. Ευελπιστούμε, ότι τη Κυριακή 25 ΜΑΊΟΥ 2014, για μια ακόμη φορά όλοι οι συνδημότες, θα εκφράσουν με τη ψήφο τους, τη στήριξη τους στη Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών και στον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη».

Τέλος η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης αναφερόμενοι στον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών δηλώνουν ότι:

« Το κλίμα που επικράτησε, κατά τη διεξαγωγή των εκλογών στο δήμο μας, αναφορικά με όλους τους συνδυασμούς, οφείλουμε να πούμε ότι διέθετε χαρακτηριστικά πολιτικού πολιτισμού. Ιδιαίτερα οφείλουμε να αναφερθούμε στη παρουσία του υποψηφίου δημάρχου κ. Δ. Στάμου στο εκλογικό μας κέντρο, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, γεγονός που καταδεικνύει το πολιτικό του ήθος».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημοσίευση: Μαΐου 20, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator