Μ.Σούκουλη: «Το Κύμα της Ελπίδας μεγαλώνει καθημερινά στην Κορινθία» - Πρόγραμμα επισκέψεων για Πέμπτη 8 Μαϊου

0



Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πολίτες της Κορινθίας μας, για την υποδοχή και την ζεστασιά με την οποία αγκαλιάζουν την προσπάθεια της ομάδας μας, της Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας. Σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, που επισκεπτόμαστε να ακούσουμε τις αγωνίες και τα προβλήματα σας, συναντάμε ένα τεράστιο κύμα αποδοχής που κάθε μέρα θεριεύει ολοένα και περισσότερο. Θα ήθελα να δεσμευτώ ότι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, τις μικρές ανθρώπινες ιστορίες σας που μας κάνουν ακόμα πιο επίμονους και αποφασιστικούς να βρούμε λύσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια κάθε πολίτη χωρίς εξαιρέσεις. Ερχόμαστε Εμείς σε Εσάς με ανοιχτή καρδιά, ανοιχτό μυαλό και χωρίς κανένα προαπαιτούμενο και ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά για να κάνουμε το Όραμα μας για την Κορινθία της Προόδου, πραγματικότητα. Να μεγαλώσουμε το Κύμα της Ελπίδας. 

«Κάθε χωριό, κάθε γειτονιά, κάθε πόλη της Κορινθίας είναι το Σπίτι μας και αξίζει το Σεβασμό όλων.» 

Σας Ευχαριστώ από καρδιάς για την Εμπιστοσύνη σας» 

Μαριλένα Σούκουλη 

Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Με το Συνδυασμό Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία- Πράξη Ανάπτυξης 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΪΟΥ 

ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΗΜΕΙΟ 

18.00 Άσσος- Κ. Άσσος Καφέ-Εστιατόριο «Παναγιωτόπουλος» 

19.00 Περιγιάλι Καφενείο «Μουριές» 

19.30 Λέχαιο Ομιλία – Καφενείο (Σούκουλης Ανδρέας)

Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μ.Σούκουλη: «Το Κύμα της Ελπίδας μεγαλώνει καθημερινά στην Κορινθία» - Πρόγραμμα επισκέψεων για Πέμπτη 8 Μαϊου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator