Σήμερα η κεντρική ομιλία του Γιώργου Δέδε στην Τρίπολη (20:30)

0ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Δημήτρης Μπερτζελέτος και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αρκαδίας σας προσκαλούν στην κεντρική πολιτική ομιλία του συνδυασμού «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία – πράξη ανάπτυξης», που θα γίνει την Δευτέρα 12 Μαΐου, στις 8.30 το βράδυ, στην Τρίπολη, στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου του Δήμου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΔΕ
Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σήμερα η κεντρική ομιλία του Γιώργου Δέδε στην Τρίπολη (20:30)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator