Όταν δεν μπορείς να αμφισβητήσεις το video παριστάνεις τον...«απερίσκεπτο»!!

0


Μπαλτάκος: «Όλα όσα ειπώθηκαν από μένα είχαν σκοπό να απαλλαγώ από τις πιέσεις που μου απηύθυναν οι βουλευτές της ΧΑ κατηγορώντας με ότι έχω συμμετάσχει σε συνωμοσία εναντίον τους».

Γράφει ο ..(( Λ ))..

Ο αστείος ισχυρισμός του κ. Μπαλτάκου, αν μη τι άλλο, προκαλεί άφθονο κύμα γέλωτος. Ο ισχυρισμός του «Τα είπα για να τον ξεφορτωθώ» παραπέμπει σε δικαιολογίες δημοτικού ή γυμνασίου. Δεν είναι δυνατόν να θέλεις απλά να ξεφορτωθείς κάποιον «φορτικό» και να καις μια ολόκληρη κυβέρνηση!! Δεν είναι δυνατόν να θέλεις να ξεφορτωθείς κάποιον «ενοχλητικό» και να του δίνεις πάτημα να σε χρησιμοποιήσει ως αποδεικτικό στοιχείο για την αθωότητα του και την ταυτόχρονη ενοχή της κυβέρνησης της οποίας είσαι Γενικός Γραμματέας!

Το πιο αστείο κατά την άποψη μας στους ισχυρισμούς του κ. Μπαλτάκου είναι η δήλωση τύπου«για να σταματήσουν να επιρρίπτουν ευθύνες σε εμένα...τα ρίχνω στους υπόλοιπους συναδέλφους – φίλους – συνοδοιπόρους κλπ κλπ». Μα πόσο πιο αστεία δήλωση να υπάρξει από αυτή, από έναν άνθρωπο που μόνο τυχαίος δεν ήταν. Επαναλαμβάνουμε Γ.Γ κυβερνήσεως και Δεξί χέρι του Πρωθυπουργού!

Κ. Μπαλτάκο, με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο σας, θα σας τιμούσε πολύ περισσότερο να πείτε την αλήθεια, όπως φαίνεται να την λέτε στο βίντεο, ή να βρίσκατε μια άλλη πιο πειστική δικαιολογία που να αρμόζει σε ενήλικες. Το να μετατρέψετε το γεγονός της αληθούς συνομιλίας, που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, σε μια «απερισκεψία» ζητώντας «συγνώμη για την αναστάτωση» δεν είναι πιστευτό. 
Δημοσίευση: Απριλίου 03, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όταν δεν μπορείς να αμφισβητήσεις το video παριστάνεις τον...«απερίσκεπτο»!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator