Άγριο κράξιμο Παντελή Καψή στα Τρίκαλα (video)

0Ο Παντελής Καψής επισκέφθηκε σήμερα τα Τρίκαλα στο πλαίσιο περιοδείας του ως υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΕΛΙΑΣ.

Το ακροατήριο στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου , οποίο μίλησε ήταν ολιγομελές, ενώ μεγαλύτερη αριθμητικά ήταν η παρουσία των απολυμένων της ΕΡΤ και των αλληλέγγυων.

Με πανό διαμαρτυρίας υποδέχθηκαν όμως τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Ελιάς Παντελή Καψή, οι απολυμένοι της ΕΡΤ, που βρίσκονται έξω από το Δημαρχείο Τρικάλων.

Στη συνέχεια οι διαδηλωτές μπήκαν στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου όπου ήταν προγραμματισμένη να γίνει ομιλία του κ. Καψή και πριν αυτή ξεκινήσει η δημοσιογράφος της ΕΡΑ Τρικάλων Ελπίδα Κουτσογιάννη διάβασε κείμενο για το θέμα του κλεισίματος της ΕΡΤ.

Δημοσίευση: Απριλίου 27, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άγριο κράξιμο Παντελή Καψή στα Τρίκαλα (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator