Πολιτικός σάλος από το βίντεο με τους καυτούς διαλόγους - Στον αέρα τινάζεται η κυβέρνηση (video)

0


Τον ισχυρισμό που περιβάλλεται από σοβαρή καταγγελία για “ποδηγέτηση της δικαιοσύνης” ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του- υπό μορφή ηχογραφημένου αλλά και οπτικού υλικού- με συνομιλία που είχε με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, διατύπωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας πέντε βουλευτών του κόμματος του.

Ο κ. Κασιδιάρης διάβασε απομαγνητοφωνημένο, όπως είπε, το κείμενο στο οποίο ο κ. Μπαλτάκος φέρεται να λέει στον ίδιο ότι ο πρωθυπουργός αντέδρασε έντονα και καταφέρθηκε κατά των υπουργών Δένδια και Αθανασίου με αισχρές πεζοδρομιακές εκφράσεις, όταν ο ανακριτής πήρε απόφαση να μην προφυλακιστούν εκτός από τον ίδιο και οι συνάδελφοί του Μίχος και Παναγιώταρος.

Ο βουλευτής της Χρυσης Αυγής ισχυρίστηκε ότι το υλικό της συνομιλίας του έχει κατατεθεί στο δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο και θα δει το φως της δημοσιότητας από το διαδίκτυο.

“Η συνομιλία – ομολογία του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη ότι Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής”, αναφέρεται στο site της Χ.Α αλλά και σε άλλα ενημερωτικά site και ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Οι διάλογοι του φερόμενου ως αποδεικτικού υλικού μεταξύ Μπαλτάκου-Κασιδιάρη



ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ



Δημοσίευση: Απριλίου 02, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολιτικός σάλος από το βίντεο με τους καυτούς διαλόγους - Στον αέρα τινάζεται η κυβέρνηση (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator