Μίζεροι, ολίγοι, θλιβεροί

0


Σε μεγάλη απογοήτευση εξελίσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά θέματα.

Ούτε κι εγώ είμαι εθνικιστής. Ολοι οι άνθρωποι είναι παιδιά του ίδιου Θεού, αλλά όποιος που δεν κοιτάει τα δικά του παιδιά από δήθεν αγάπη για τα παιδιά των άλλων, δεν πείθει για τα «αισθήματα» του ούτε Θεό, ούτε ανθρώπους. Οποιος προδίδει την πατρίδα του σε εκείνους που επιβουλεύονται την ανεξαρτησία της και την κυριαρχία της, δεν λέγεται ούτε ειρηνιστής, ούτε διεθνιστής. Λέγεται προδότης. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.

Δυστυχώς μία ομάδα νεαρών ματαιόδοξων, γύρω από τον Τσίπρα, φαίνεται να παίρνει τα ηνία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να την οδηγήσει στην ελάσσονα αντιπολίτευση... Δεν νομίζω, ότι είναι συνειδητοί προδότες βέβαια, αλλά αυτό σε τι αλλάζει τις συνέπειες των πράξεων τους; Ισα ίσα, που είναι και χειρότερα, γιατί μη έχοντας επίγνωση των πράξεων τους, επιμένουν και διαρκώς χειροτερεύουν τα λάθη τους.

Καθώς μας παριστάνουν τους επόμενους μεσσίες, έχουν αυτοπαγιδευτεί στο παραμύθι του αλάθητου κι έτσι κατρακυλάνε από αθλιότητα σε αθλιότητα. Συκοφαντούν μία τσιγγάνα για εθνικίστρια οι αθεόφοβοι!!!!! Καλά που δεν την είπαν και χρυσαυγίτισα οι σιχαμένοι.

Τι άλλο να ήθελε το Τουρκικό προξενείο, ο Ερντογάν, οι γκρίζοι λύκοι;

Με ένα σμπάρο των ανεπάγγελτων νεαρών, πολλά τρυγόνια στο δισάκι τους.

Πρώτον· επιβάλλουν και στον ΣΥΡΙΖΑ τους δικούς τους υποψήφιους, όπως έκαναν τόσα χρόνια με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Δεύτερον· κάνουν ένα ακόμα βήμα στην τουρκοποίηση ολόκληρης της μειονότητας. Ποιο είναι το μήνυμα στους Τσιγγάνους και τους Πομάκους; Μην ελπίζετε καν την αναγνώριση σας ως αυτοτελείς μειονότητες, ακόμα και από τα κόμματα, που «υπερασπίζονται» τις μειονότητες. Γίνετε Τούρκοι, αν θέλετε πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα!!!!!!!!!! Εκείνοι που «αγωνίζονται» για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μειονοτήτων, θεωρούν παραβίαση τους και ανεπίτρεπτο «εθνικισμό» την εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας στην Ελλάδα!!!!!!!!!!!!!!!! Τρίτο και κυριότερο· κλείνουν το μάτι στους τραμπούκους του προξενείου, ότι η «εθνικίστρια» τσιγγάνα δεν τυγχάνει της προστασίας των Ελλήνων «προοδευτικών»…

Όπως και να το κάνουμε, οι Τσιγγάνοι και μάλιστα οι Μουσουλμάνοι Τσιγγάνοι, φυσικό είναι να μην αισθάνονται και πολύ Ελληνες. Μας παρουσιάστηκε η ανέλπιστη ευκαιρία, μέσω της Σαμπιχά, να τους εντάξουμε στην Ελληνική κοινωνία και την απέρριψε μετά βδελυγμίας, όχι η χρυσή αυγή, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!! Και ποιο είναι το αντίτιμο αυτής της εθνικής μειοδοσίας; Τα ψηφαλάκια εκείνων που μισούν την Ελλάδα και τους Ελληνες.

Ο Ερντογάν και οι γκρίζοι λύκοι ψηφίζουν δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ, γιατί (εδώ που τα λέμε) δεν τους είναι βολικός μόνο σε αυτό το θέμα. Εμείς να δούμε τι θα ψηφίσουμε, που όλοι τους είναι πρόθυμοι χατζηαβάτηδες και μόνο στο ποιόν νταβατζή θα επιλέξουμε, έχουν διαφορές μεταξύ τους…

Μήπως οι άλλοι είναι μεγαλύτερη εγγύηση για την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα; Πόσο κωμικοτραγικοί είναι, όταν οχυρώνονται πίσω από τον χαρακτηρισμό της μειονότητας ως «Μουσουλμανικής», όπως την αναφέρει η συνθήκη της Λοζάνης; Αμύνονται δήθεν των εθνικών δικαίων με ηλίθιες λεξιπλασίες, όπως «Τουρκογενής», «Τουρκόφωνος» και κουραφέξαλα και μάλιστα εκθέτουν την Ελλάδα διεθνώς αρνούμενοι το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού τόσο στους Τούρκους, όσο και στους άλλους μειονοτικούς, που δεν θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι!!!!!!!!!!!

Αυτός ο απίστευτος στρουθοκαμηλισμός, ο οποίος δυστυχώς προσδιορίζει και χαρακτηρίζει την εξωτερική και εθνική πολιτική, δεν μπορεί, παρά να επιφέρει ολέθρια αποτελέσματα. Οι άνθρωποι είναι Τούρκοι και δικαίωμα τους να είναι Τούρκοι και μισούν την Ελλάδα· κι αυτό επίσης είναι δικαίωμα τους. Δεν είναι όμως δικαίωμα κανενός παπάρα, είτε «προοδευτικού», είτε «ρεαλιστή» Ευρωοσφυοκάμπτη, να ξεπουλάει για τα πολιτικά (και άλλα) συμφέροντα του, όσα αυτός ο λαός εξαγόρασε με ποταμούς αίματος. Οποιος δεν θέλει να συγχρωτισθεί με την Ελληνική κοινωνία, ας πάει όπου θέλει και ας ολοκληρωθεί έτσι η ανταλλαγή πληθυσμών. Για όσους θέλουν πραγματικά να ενταχθούν στην Ελληνική κοινωνία, οι πόρτες πρέπει να είναι ανοιχτές. Η θρησκεία τους και η ντοπιολαλιά τους είναι σεβαστά και κανείς δεν πρέπει να τα θίγει, αλλά ως εκεί η μειονοτικές «ιδιαιτερότητες». Στην Ελλάδα όλοι πρέπει να γνωρίζουν υποχρεωτικά την Ελληνική γλώσσα και μόνον αυτήν να χρησιμοποιούν, όταν απευθύνονται στις αρχές και τις δημόσιες υπηρεσίες. Οποιος προβάλει αλυτρωτικές διεκδικήσεις σε βάρος της Ελλάδας, πρέπει άμεσα να εκδιώκεται από αυτήν.

Η παγκόσμια κοινωνία των πολιτών δεν θα χτιστεί από καλοπερασάκηδες αρνησιπάτριδες. Δεν θα χτιστεί με μονομερείς παραχωρήσεις στους τσαμπουκαλεμένους εθνικισμούς γειτόνων. Μόνο στην βάση της αμοιβαιότητας και της αποδεδειγμένα καλής γειτονίας, μπορούν να γίνονται υποχωρήσεις στις εθνικές γραμμές άμυνας. Προς το παρόν μόνο οι Βούλγαροι, από τους γείτονες μας, δείχνουν διάθεση να ξεπεράσουμε τις παλαιές έριδες. Αρα μόνο με αυτούς μπορούμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης. Οι υπόλοιποι πρέπει να δείξουν οι ίδιοι τον δέοντα σεβασμό στον γείτονα με την μακραίωνη ιστορία και τις διαχρονικές πολιτισμικές αξίες της παγκόσμιας συναδέλφωσης και τότε θα συναινέσω και εγώ σε αμοιβαίες παραχωρήσεις και αδελφικές σχέσεις.

Προσωπικά επιθυμώ διακαώς τις αδελφικές σχέσεις με όλους τους γείτονες και πιο πολύ από όλους με τους Αλβανούς, γιατί Αρβανίτης είμαι κι εγώ. Όπως όλοι οι πρόγονοι μου όμως, δεν χαραμίζω σπιθαμή από την Ελλάδα για κάποιον, που δεν είναι Ελληνας. Αν τα αδέλφια μας οι Αλβανοί επιμένουν, ότι είναι άλλο έθνος και ιδίως αν στραφούν εναντίον της Ελλάδας, πρώτους εμάς τους Αρβανίτες θα βρούν μπροστά τους, όπως γίνεται αιώνες τώρα.

Ετσι αντιλαμβάνομαι εγώ τον διεθνισμό και την παγκόσμια κοινότητα· τα άλλα είναι οι θεωρίες της κοκότας, που το χει και καμάρι…

Π. Ρέππας

Δημοσίευση: Απριλίου 24, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μίζεροι, ολίγοι, θλιβεροί "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator