Διαρρήκτης ο νεκρός άγνωστης ταυτότητας που βρέθηκε στην κοίτη του Ελισσώνα; Υπόθεση μυστήριο διερευνά η Αστυνομία

0


Στις 20:30 περίπου χτες 15/4/2014 το βράδυ, κάτοικος της περιοχής Βελεντζέϊκα ( δίπλα από τον ποταμό Ελισσώνα ), βγαίνοντας για να πετάξει τα σκουπίδια, παρατήρησε στην κοίτη του ποταμού στο βαθούλωμα που έχει δημιουργήσει η ροή του νερού πριν την γέφυρα να επιπλέει ένα ανθρώπινο σώμα.

Κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και άνδρες του Αστυνομικού τμήματος Κιάτου έσπευσαν επί τόπου και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για το πτώμα ενός άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών. Με την συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κιάτου ανέσυραν τη σωρό από το σημείο που βρέθηκε. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της sikiona.gr, που δεν προέρχονται από αστυνομικές πηγές, o νεκρός στα χέρια του φορούσε κάλτσες και στις τσέπες του παντελονιού του βρέθηκαν κλοπιμαία κατά πάσα πιθανότηα αντικείμενα αξίας καθώς και σημειώσεις σε ξένη γλώσσα.

Η σωρός έχει αποσταλεί στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες για να βρεθεί η αιτία του θανάτου, καθώς και η ημερομηνία θανάτου αφού, οι ενδείξεις και η κατάσταση της σωρού, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο θάνατος να είχε επέλθει πολλές ώρες ίσως και μέρες προτού να βρεθεί.

Το ύψος από τον δρόμο μέχρι το σημείο στον ποταμό που βρέθηκε ο νεκρός, δεν ξεπερνά τα 2,5 μέτρα και οι Αστυνομικές αρχές διερευνούν όλα τα αίτια καθώς και διαρρήξεις που είχαν γίνει στην γειτονιά δύο τρεις μέρες πριν. Το αίτιο του θανάτου όταν γίνει γνωστό, θα προσανατολίσει και τις έρευνες που ήδη σε προανακριτικό στάδιο ξεκίνησαν.

Οι αστυνομικές αρχές δεν δίνουν πληροφορίες προς το παρόν και παραπέμπουν σε δελτίο τύπου που θα εκδοθεί αργότερα.


Δημοσίευση: Απριλίου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διαρρήκτης ο νεκρός άγνωστης ταυτότητας που βρέθηκε στην κοίτη του Ελισσώνα; Υπόθεση μυστήριο διερευνά η Αστυνομία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator