Ενδιαφέρεται πραγματικά για την περιφέρεια η κα Δούρου;

0


Ενδιαφέρεται πραγματικά για την περιφέρεια η κα Δούρου, ή μόνο για την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης; 

Όλη η προεκλογική παρουσία της κας Δούρου σε ένα μόνο συμπέρασμα 

οδηγεί: Ότι σκοπός της δεν είναι η ρήξη με τα προβλήματα της Αττικής. 

Μοναδικός της σκοπός της είναι να ρίξει την κυβέρνηση. Όλες οι τοποθετήσεις της σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούν. 

Σε μια περιφέρεια όπου το πέρασμα του κου Σγουρού μόνο προβλήματα μας αφήνει, η κα Δούρου δεν έχει προτάσεις και λύσεις. Έχει μόνο ένα καταγγελτικό λόγο για τις δυνάμεις του μνημονίου. Λες και τα χάλια που κληροδοτεί ο κος Σγουρός οφείλονται στις μνημονιακές επιλογές του. 

Μας λέει για παράδειγμα ότι δεν της αρέσει ο τρόπος που μαζεύουν τα σκουπίδια οι μνημονιακοί δήμαρχοι! Δεν μας εξηγεί όμως τι ακριβώς διαφορετικό θα κάνει η ίδια. Για τον απλούστατο λόγο ότι μοναδικός της στόχος είναι η επίθεση στο μνημόνιο και κατ επέκταση η φθορά της κυβέρνησης. 

Έτσι όμως δεν λύνονται τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης. Κάποτε σε αυτή τη χώρα πρέπει να αφήσουμε την αυτοδιοίκηση να ασχοληθεί με τα πραγματικά της προβλήματα. Κάποτε πρέπει να εκλέξουμε δημάρχους και περιφερειάρχες με ατζέντα αυτόδιοικητική και όχι κομματική. 

Ας αρχίσουμε μαυρίζοντας όσους θέλουν να ξεχάσουμε τις κομματικές τους ταυτότητες.
Δημοσίευση: Απριλίου 27, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ενδιαφέρεται πραγματικά για την περιφέρεια η κα Δούρου;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator