Πιο βαρετές από κάθε άλλη φορά οι διηγήσεις του 45χρονου συναδέλφου από τις διακοπές του Πάσχα

0


Κάθε προηγούμενο ανίας για τους συναδέλφους του φαίνεται πως ξεπέρασαν φέτος οι εξιστορήσεις του Ανδρέα Τ. από τις ολιγοήμερες διακοπές στο χωριό του για τις εορτές του Πάσχα.

Ο 45χρονος άνδρας, εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε πολυεθνική εταιρεία και κάθε χρόνο συνηθίζει να εξορμεί μαζί με την οικογένειά του στον τόπο καταγωγής του, Σαραντάπηχο Κορινθίας όπου και περνά τις άγιες ημέρες της μεγαλύτερης γιορτής της χριστιανοσύνης. Η επιστροφή του στο γραφείο σηματοδοτεί την ιδανική αφορμή για ατέλειωτες διηγήσεις των όσων έλαβαν χώρα στο χωριό, προς όλους τους συναδέλφους του, με τον 33χρονο Άλκη Κ. να μεταφέρει την τραγική εμπειρία που έζησε χθες Τρίτη στο εργασιακό του περιβάλλον:

«Δεν φτάνει που είχα την νύστα και την μελαγχολία της επιστροφής από την τετραήμερη άδεια, έπρεπε να υποστώ και τις ατέρμονες περιγραφές του Ανδρέα, για τον τρόπο που σούβλισε το αρνί, το πως έφτιαξε τη μαγειρίτσα, τα βαρελώτα που πέταξαν τα «βλαστάρια» του μέχρι και για τα φυτά που ανθίζουν στο χωριό. Κάθε χρόνο γίνεται και πιο αναλυτικός. Φέτος είχαμε καταστρώσει και σχέδιο, να μην αναφέρει κανείς τίποτα για τις διακοπές του Πάσχα αλλά δυστυχώς ο νεαρός που κάνει πρακτική δεν γνώριζε και έκανε το λάθος να τον ρωτήσει πως πέρασε. Δεν αντέχω να ακούσω ξανά τις ιστορίες του, του χρόνου σκέφτομαι να πάρω άδεια όλη την εβδομάδα του Πάσχα για να τον αποφύγω και αν δεν δουλέψει κι αυτό θα παραιτηθώ», εξομολογείται ταραγμένος.

Νεαρή γραμματέας η οποία θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, αφηγείται στο «Κουλούρι» ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα φετινά πεπραγμένα του 45χρονου: «Δεν έχει το Θεό του, φέτος είχε φέρει μέχρι και φωτογραφίες και βίντεο μαζί του και κανόνισε ειδική προβολή στην αίθουσα των μίτινγκ, ευτυχώς εγώ υποκρίθηκα ότι γεννάω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και το γλίτωσα. Αν ακούσω ακόμη μια φορά για τη θεία του τη Λίτσα που δεν τρώει αρνί γιατί την πειράζει και για την πολύτιμη βοήθεια του 11χρονου γιου του στο καθάρισμα των εντέρων θα του επιτεθώ», μας αποκαλύπτει και ξεσπά σε λυγμούς απόγνωσης.

Όσο για τον ίδιο τον 45χρονο Ανδρέα, μιλώντας στο «Κουλούρι» έδειξε να μη χάνει τον ενθουσιασμό του. «Α παιδιά έχουν διαδοθεί τόσο οι ιστορίες μου; Ξέρω ότι είναι καταπληκτικές, φαντάζομαι θα σας είπαν τα καλύτερα οι συνάδελφοί μου. Φοβάμαι ωστόσο πως μετά από τόσες διηγήσεις θα έχουν ζηλέψει λιγάκι. Του χρόνου σκοπεύω να τους καλέσω όλους στο χωριό», αναφέρει πριν κοιτάξει για ακόμη μια φορά χαμογελαστός τις καλύτερες φωτογραφίες του τετραημέρου.

Δημοσίευση: Απριλίου 24, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πιο βαρετές από κάθε άλλη φορά οι διηγήσεις του 45χρονου συναδέλφου από τις διακοπές του Πάσχα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator