ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ

0


Κορίνθιες και Κορίνθιοι

Η μέχρι τώρα πορεία της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ και η αποδοχή της από τους συνδημότες των προτάσεων και απόψεων μας, μας συγκινεί αλλά και μας δημιουργεί μεγάλες ευθύνες για την πορεία του ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ προς το μέλλον.

Είναι αδήριτη ανάγκη να γίνει πραγματικότητα η απαίτηση των πολιτών να ανατραπεί το σημερινό καθεστώς για τους λόγους που έχουν ήδη αναπτυχθεί και έχουν γίνει ευρέως γνωστοί, αλλά και να προχωρήσει ο Δήμος μας στη νέα εποχή με αντιλήψεις πραγματικής Δημοκρατίας, συμμετοχής των πολιτών, σεβασμό στις απόψεις των άλλων, με ένα πραγματοποιήσιμο σχέδιο που θα προσδώσει στο Δήμο Κορινθίων τα χαρακτηριστικά που του αρμόζουν από τη θέση του και την ιστορία του, με μία πρακτική απόλυτου σεβασμού των οικονομικών πόρων που προκύπτουν από το πραγματικό υστέρημα των Ελλήνων.

Για να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο των Κορινθίων απαιτείται συναίνεση, συμφωνία με βάση αρχές και ΔΟΥΛΕΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ.

Όπως είχαμε υποσχεθεί στις 3 Νοεμβρίου 2013 όταν πρώτοι επίσημα τολμήσαμε να αντιπαρατεθούμε στη σημερινή δημοτική αρχή, προτεραιότητα μας δεν είναι η κατάληψη θέσεων και αξιωμάτων, αλλά η εθελοντική προσφορά σε μία διαδικασία εκδημοκρατισμού και αλλαγής πορείας προς την πρόοδο του Δήμου μας. Και σε αυτήν τη διαδικασία είναι ανάγκη να συνενωθούν οι δυνάμεις όλων όσων έχουν τα ίδια οράματα.

Γιαυτό επικοινωνήσαμε μέσω του επικεφαλής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ Βασίλειου Πανταζή αλλά και εξουσιοδοτημένων μελών με όλους όσους εκ των υποψηφίων ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά που αναφέρουμε στην ιδρυτική μας διακήρυξη και αφού μελετήσαμε τα δεδομένα (ιδρυτικές διακηρύξεις, προγραμματικές θέσεις, όραμα, μέλη συνδυασμού κλπ) όπως παρουσιάσθηκαν, συναποφασίσαμε την συνεργασία μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και με υποψήφιο δήμαρχο του Δήμου Κορινθίων τον ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ. Θεωρούμε ότι το πρόσωπο του ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, η προσωπική του πορεία, η απεμπλοκή του από κομματικές γραμμές, η εκδηλωμένη αντίθεση του προς τα μνημόνια και η ταύτιση των προγραμματικών θέσεων των δύο συνδυασμών, αποτελούν τα εχέγγυα εκπλήρωσης του οράματος των ανθρώπων που στελεχώνουν τις δύο δημοτικές παρατάξεις αλλά και του συνόλου των Κορινθίων δημοτών.

Δηλώνουμε την αμέριστη στήριξη μας στην κοινή προσπάθεια και δηλώνουμε ότι θα εργασθούμε σκληρά αλλά μέσα στα πλαίσια των κανόνων της πραγματικής Δημοκρατίας ώστε το ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ στο οποίο από σήμερα εντάσσονται και συμμετέχουν ως υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι ο επικεφαλής και μέλη της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, να είναι για το καλό του Δήμου μας και το νικηφόρο.

Προσωπικά ευχαριστώ όλα τα μέλη του συνδυασμού της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ τα οποία μέσα στα πλαίσια αυτού του κοινού αγώνα συμφώνησαν ομόφωνα χωρίς ΟΥΔΕΜΙΑ αποχώρηση ή διαμαρτυρία να συμπαραταχθούμε με τον ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ και τους ανθρώπους του συνδυασμού του.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τα μέλη τα οποία λόγω υπερπλήρωσης του νέου ψηφοδελτίου στο οποίο θα συμμετάσχουμε, δέχθηκαν αγόγγυστα να μην είναι υποψήφιοι, δηλώνοντας ότι ο αγώνας τους θα συνεχισθεί και θα γίνει ακόμη εντονότερος προκειμένου να υλοποιηθούν και τα δικά τους οράματα. Η στάση τους με συγκινεί ιδιαίτερα και κάνει το φορτίο στους ώμους μου πολύ βαρύτερο. Τους δηλώνω να μείνουν βέβαιοι ότι ο αγώνας μας θα συνεχισθεί παρά τις απειλές, τον πόλεμο λάσπης και τα κομματικά τεχνάσματα που μεταχειρίζονται άνθρωποι που έρχονται μέσα από ένα συγκεκριμένο κομματικό παρελθόν και τους οποίους όχι μόνο δεν φοβόμαστε αλλά θα τους αντιπαρατεθούμε με όλα τα όπλα που προσφέρει η Ελληνική Δημοκρατία. Και αυτά είναι πολλά και είναι όλα στα χέρια μας.

Επίσης να ευχαριστήσω τον επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και υποψήφιο Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο αλλά και τους δικούς του ανθρώπους που μας απέδειξαν ότι υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά εμφορούνται από ιδέες και οράματα τα οποία είναι αποφασισμένοι να εφαρμόσουν, ώστε ο Δήμος Κορινθίων να απεμπλακεί από όσους του στερούν το δικαίωμα να προχωρήσει στο μέλλον με σύγχρονες αντιλήψεις.

Ο κοινός μας αγώνας θα είναι δύσκολος γιατί δεν μπορούμε να μεταχειρισθούμε τρόπους και διαδικασίες που χρησιμοποιεί ο κομματικός και μνημονιακός αντίπαλος, αλλά διαπιστώνουμε καθημερινά ότι όλοι οι δημότες του Δήμου Κορινθίων επιθυμούν έντονα την ΑΝΑΤΡΟΠΗ όλων όσων κρατούν τις πόλεις μας και τα χωριά μας στο τέλμα της στασιμότητας, της ασχήμιας και της εγκατάλειψης και αυτό μας αρκεί για να εντείνουμε τις προσπάθειες μας.

Καλώ και τους λοιπούς υποψηφίους Δημάρχους εάν πραγματικά ενδιαφέρονται για τους συμπολίτες και όχι για την επίτευξη προσωπικών τους επιδιώξεων να επανεξετάσουν τη θέση τους. Όσοι δε έχουν ορισθεί από συγκεκριμένα κέντρα διαπλοκής με σκοπό την δημιουργία αναχώματος προστασίας της σημερινής δημοτικής αρχής, τους ενημερώνουμε ότι ο Κορινθιακός λαός διαθέτει και μνήμη και κρίση.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΘΗΤΕΙΕΣ
Δημοσίευση: Μαρτίου 21, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator