Καταρρέουν πανηγυρικά, οι χυδαιότητες και οι βρωμιές του DEFENCENET!

0


Λοιπόν, για να τελειώνουμε με τις χυδαιότητες και τις αλητείες κάποιων ηλιθίων:

Ήρθαμε σε επαφή με εκπρόσωπο της Στρατιωτικής Δύναμης που είναι στη Παλλική, για το θέμα της δήθεν "καταγγελίας" κάποιων "δήθεν" φαντάρων, ότι δήθεν "πλήρωσαν 45 ευρώ για τρία σάντουιτς και τρεις καφέδες"! Μετά από μια σύντομη όσο και κατατοπιστική συζήτηση μαζί του, πληοροφορηθήκαμε τα έξης:

Το σχετικό δημοσίευμα, είχε ήδη κοινοποιηθεί, από χθες, στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΓΕΣ, οι οποίες με τη σειρά τους επικοινώνησαν με τους επικεφαλής της Στρατιωτικής Δύναμης στο Ληξούρι, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως συνέβη κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο αξιωματικός, η έρευνα που ακολουθησε κατέληξε στο ότι κανένας φαντάρος, καμμιάς μονάδας ούτε παραπονέθηκε ούτε κατήγγειλε παρόμοιο γεγονός!

"Εδώ στο Ληξούρι, ο κόσμος, επιχειρηματίες και πολίτες, μας φέρνει δεκάδες σάντουιτς και πολλά άλλα τρόφιμα, καφέδες, αναψυκτικά και ότι άλλο χρειαζόμαστε για την καθημερινή μας διατροφή! Γιατί λοιπόν, οι φαντάροι να πάνε να αγοράσουν σάντουιτς σε τέτοιες εξωφρενικές τιμές, και μάλιστα χωρίς να το καταγγείλουν";

Εμείς βέβαια είμαστε απ΄οτην αρχή βέβαιοι πως η "είδηση" βγήκε από κάποιο αλήτη, κομπλεξικό, βρωμιάρη που στόχο του είχε να προσβάλει και να δυσφημίσει το Νησί μας και το λαό του! Η απάντηση όμως του αξιωματικού έρχεται να επιβεβαιώσει τη χυδαιότητα και την αναλγησία των υπανθρώπων που, σε τέτοιες στιγμές τολμούν , για μερικά "κλικ" στο βρωμιάρικο site τους, να αναδημοσιεύουν "ειδήσεις" για γεγονότα που έχουν συμβέι μόνο στην αρρωστημένη τους φαντασία!

Μετά και από αυτό, το IONIANPRESS θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του DEFENCENET, τη Δευτέρα το πρωί ή αμέσως μόλις επαναλειτουργήσουν τα Δικαστήρια στη Κεφαλονιά

Υ.Γ μετά και απ' αυτό, μήπως θα έπρεπε και ο Δήμος Κεφαλονιάς να κινηθεί ανάλογα; Εκτός κι αν του είναι δύσκολο να... αποδεχθεί τη προσφορά ενός μη.. φιλικού site (όπως μας έχει χαρακτηρίσει) !

Φώτης Χαλιώτης

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 08, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καταρρέουν πανηγυρικά, οι χυδαιότητες και οι βρωμιές του DEFENCENET! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator